Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

Honor 7s Review : Απλή καθημερινότητα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Honor 7s βρίσκεται μια μπαταρία με σχετικά αποδεκτή χωρητικότητα των 3.000 mAh που καλύπτει τις έτσι και αλλιώς περιορισμένες απαιτήσεις σε ενέργεια που έχει το Hardware του.

Σε απλή καθημερινή χρήση για την οποία και προφανώς έχει σχεδιαστεί σαν Smartphone, η μπαταρία αυτή μπορεί να προσφέρει εύκολα δύο ημέρες συνεχόμενης λειτουργίας. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες που θα φτάσουν το Honor 7s στα… όρια του και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει (?) η μπαταρία δεν πρόκειται να αδειάσει σε λιγότερο από μια ολόκληρη ημέρα εκτός ελάχιστων περιπτώσεων.

Παρά την χαμηλότερη κατηγορία τιμής του, το Honor 7s προσφέρει τις επιλογές διαχείρισης ενέργειας που διαθέτει το EMUI και που υπό συνθήκες είναι εδώ πιο χρήσιμες, αφού εκτός των άλλων περιορίζεται σημαντικά και ο αριθμός των εφαρμογών που «τρέχουν» μονίμως ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται, μειώνοντας την απόδοση του.

Συμπέρασμα.

Στα περίπου 130 ευρώ που κοστίζει το Honor 7s είναι θεωρητικά μια από τις πιο οικονομικές προτάσεις που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, ενώ σίγουρα ανήκει και στις πιο ενδιαφέρουσες από αυτές.

Οι προφανείς και λογικοί περιορισμοί σε αυτό το κόστος είναι αναμενόμενοι και σε καμία περίπτωση το Smartphone δεν υπολείπεται του ανταγωνισμού του. Για απλή καθημερινή χρήση, και κυρίως για νεανικό κοινό που μπορεί να παίρνει και το πρώτο του Smartphone, η Honor έχει σωστά επιλέξει μια πιο όμορφη εξωτερική εμφάνιση, που το κάνει τουλάχιστον ευχάριστο στην καθημερινότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights