Φωτογραφίες ενός νέου Xiaomi

Φωτογραφίες ενός νέου Xiaomi

Η Xiaomi έχει ήδη παρουσίασει το κορυφαίο Mi 8, και μάλιστα σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, με τη συσκευή να πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες από την Infoquest.

Δύο φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνιση τους όμως στο Weibo, δείχνουν μια συσκευή που μοιάζει πολύ στο ίδιο το Mi 8, απουσιάζει όμως από το πίσω μέρος ο αισθητήρας αποτυπωμάτων. Οι πληροφορίες θέλουν την άγνωστη ακομα συσκευή να έρχεται με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, όμως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα βασίζεται στον Snapdragon 710 που θα το τοποθετεί στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας και προφανώς κάτω από το ίδιο το Mi 8.

Είναι επίσης “περίεργο” που οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν την μπροστινή πλευρά του Smartphone, και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έχουν υποστεί επεξεργασία και απλά να μην φαίνεται στο πίσω μέρος τους ο αισθητήρας. Η Xiaomi φημολογείται ότι θα παρουσίασει δύο ακόμα συσκευές περίπου σε αυτή τη κατηγορία τιμής,και θα μπορούσε εύκολα να είναι μια από αυτές.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.