Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Google αποκαλύπτει κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας των Pixel 3 και Pixel 3XL

Η Google αποκαλύπτει κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας των Pixel 3 και Pixel 3XL

απο Kostas Gliatiotis

Η περίεργη τακτική των εταιρειών να αποκαλύπτουν κατά λάθος πληροφορίες για προϊόντα που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα φαίνεται ότι “χτύπησε” και τη Google.

Η εταιρεία αποκάλυψε κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας των επόμενων smartphones της, των Google pixel 3 και Pixel 3 XL. Η ημερομηνία κυκλοφορίας τους είναι η 4η Οκτωβρίου, η ίδια δηλαδή που παραδοσιακά έχει κυκλοφορήσει και τις δύο προηγούμενες εκδόσεις.

Μια αγγελία στο Famebit από τη Google στον Καναδά, ζητά συνεργατες για την προώθηση της συσκευής μετά την παρουσίαση της, και στην περιγραφή αναφέρει παραδόξως και την ημερομηνία αυτή στις 4 Οκτωβρίου. Μάλιστα η ίδια η αγγελία αναζητά συνεργάτες που θα προωθήσουν την “ευκολία” με την οποία μπορεί κάποιος να μεταφέρει τα προσωπικά του δεδομένα στο Google Pixel 3 του από κάποια άλλη συσκευή .

Προφανώς η Google εστιάζει περισσότερο στις συσκευές της Apple με αυτόν τον τρόπο, αφού παρά τις αλλαγές από τους κατασκευαστές τα Android smartphones μεταφέρουν έτσι και αλλιώς ήδη μεγάλο μέρος των δεδομενων τους μέσω του Google account κάθε χρήστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights