Αρχικη ΦΗΜΕΣ Μικρότερη μπαταρία στο επόμενο Xperia XZ3

Μικρότερη μπαταρία στο επόμενο Xperia XZ3

απο Kostas Gliatiotis

Όπως συνηθίζεται πλέον τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο μέρος από τα τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευών που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα αποκαλύπτεται μέσω των αρχών πιστοποίησης σε διαφορετικές χώρες.

Αυτή τη φορά, το επόμενο Xperia XZ3 της Sony Mobile “πέρασε” από την αρχή πιστοποίησης ηλεκτρονικών στη Βραζιλία και αποκάλυψε τη μειωμένη χωρητικότητα της μπαταρίας του. Στα 3.060 mAh, η μπαταρία θα είναι κατά μόλις 120 mAh μικρότερη από αυτή του ΧΖ2 η οποία όμως με τη σειρά της ήταν ασυνήθιστα μικρή δια τα δεδομένα του 2018 και τις απαιτήσεις της συσκευής.

Δυστυχώς η καταχώρηση δεν αποκαλύπτει άλλες πληροφορίες για το XZ3, όμως η Sony έχει ήδη “κλείσει” την ημερομηνία στις 30 Αυγούστου για ένα media event πριν την έναρξη της IFA 2018 στο Βερολίνο όπου και θα γίνει πιθανότατα η αποκάλυψη του. Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν τη Sony να χρησιμοποιεί τον νέο αισθητήρα των 48 Mpixels που παρουσίασε πριν λίγο καιρό, ενω είναι δεδομένο ότι στο εσωτερικό του xZ3 θα βρίσκεται και πάλι ο Snapdragon 845 αυτή τη φορά όμως σε τουλάχιστον μία έκδοση με 6 GB μνήμης RAM.

Το ΧΖ2 ανακοινώθηκε επίσημα τον Φεβρουάριο, κυκλοφόρησε ευρέως στην Ευρώπη στα μέσα Μαϊου, και όπως δυστυχώς συνηθίζει η Sony Mobile, θα αντικατασταθεί πολύ πριν κλείσει ένα χρόνο στην αγορά, από το ΧΖ3. Η ανακοίνωση του θα γίνει ουσιαστικά λιγότερο από 5 μήνες μετά την κυκλοφορία της προηγούμενης συσκευής, όμως είναι πλέον έτσι και αλλιώς δεδομένο ότι η εταιρεία δεν καταφέρνει να πουλήσει τις συσκευές της σε μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights