Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google : Δυνατότητα απενεργοποίησης της εμφάνισης σε “Thread” των συζητήσεων στο Gmail
gmail-unified-inbox-in2mobile-featured-image

Google : Δυνατότητα απενεργοποίησης της εμφάνισης σε “Thread” των συζητήσεων στο Gmail

απο Kostas Gliatiotis

Για αρκετά χρόνια τώρα, η εφαρμογή του Gmail αλλά και η Web έκδοση για υπολογιστές, παρουσιάζει τις συζητήσεις που γίνονται μέσω E-mail σαν μια συνεχόμενη συνομιλία.

Είναι αρκετοί όμως οι χρήστες που θα ήθελαν να μπορούν να βλέπουν κάθε e-mail ξεχωριστά, ακόμα και αν αυτό είναι απάντηση σε κάποιο προηγούμενο ή όντως μέρος μιας συνολικότερης “συζήτησης”. Με καθυστέρηση λοιπόν η Google φαίνεται ότι αποφάσισε να επιτρέψει αυτό το είδος προβολής που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε χωρίς κάποιον προφανή λόγο.

Η απενεργοποίηση του Threaded view, δεν μπορεί παρόλα αυτά να γίνει από την εφαρμογή του Gmail για Android και iOS συσκευές. Ο χρήστης θα πρέπει να ανοίξει το Gmail από τον υπολογιστή του, να βρει εκεί την ρύθμιση “Conversation View” και να την απενεργοποίησει. Η νέα ρύθμιση μεταφέρεται αυτόματα και στις εφαρμογές του Gmail στη συνέχεια, και έστω και με πλάγιο τρόπο μπορεί πλέον κάθε mail να εμφανίζεται ξεχωριστά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights