Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Snapchat έχασε 3 εκατομμύρια χρήστες σε 3 μήνες

Το Snapchat έχασε 3 εκατομμύρια χρήστες σε 3 μήνες

απο Kostas Gliatiotis

Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το Snapchat για τα οικονομικά του αποτελέσματα, οι μηνιαίοι χρήστες του μειώθηκαν κατά 3 εκατομμύρια σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, τα 192 εκατομμύρια ενεργών χρηστών των υπηρεσιών του Snapchat, μειώθηκαν στα 188 εκατομμύρια, ένας αριθμός που παραμένει αρκετά υψηλός για τα δεδομένα του κοινωνικού δικτύο. Με βάση τα αποτελέσματα αυτά, το Snapchat κατάφερε να μειώσει και τις ζημιές που παρουσιάζει σε ετήσια βάση κατά 20% ενώ αυτός ο συνολικός αριθμός χρηστών έχει επίσης αυξηθεί σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 κατά 7%.

Το “πρόβλημα” είναι η εμφανής μείωση μέσα σε ένα τρίμηνο, που σε μεγάλο βαθμό αποδίδεται στον επανασχεδιασμό της εφαρμογής του Snapchat, αλλαγή που δεν είχε καθόλου θετική αποδοχή από τους χρήστες του στο σύνολο τους. Επίσης, το Instagram συνεχίζει την τακτική να προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες με το Snapchat, όπως τα Stories με φωτογραφίες, αλλά και την δυνατότητα αποστολής άμεσων μηνυμάτων που … εξαφανίζονται μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

Σε κάθε περίπτωση, τα περίπου 350 εκατομμύρια δολλάρια που είναι οι καθαρές ζημιές του Snapchat για το 2018, θεωρούνται κατά 20% μειωμένα σε σύγκριση με το 2017, ενώ τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατα 44% με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights