Η Xiaomi αναζητά Beta Testers για το Android 9.0 Pie στο Mi Mix 2s

Η Xiaomi αναζητά Beta Testers για το Android 9.0 Pie στο Mi Mix 2s

Προκειμένου να “μειώσει” πιθανότατα τον χρόνο που θα απαιτηθεί μέχρι η αναβάθμιση σε Android 9.0 Pie να γίνει διαθέσιμη τουλάχιστον για το Mi Mix 2s, η Xiaomi ξεκίνησε ένα πρόγραμμα δοκιμαστικής χρήσης του από ιδιοκτήτες του Smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη χώρα, και οι απαιτήσεις προκειμένου να συμμετέχει κάποιος σε αυτό είναι να είναι κάτοχος του Mi Mix 2s (προφανώς…) και να έχει εγκαταστήσει στην συσκευή του την τελευταία διαθέσιμη Global ROM. Το Mi Mix 2s θα πρέπει να έχει και ξεκλείδωτο Bootloader, μια διαδικασία που έτσι και αλλιώς η Xiaomi επιτρέπει σε κάθε χρήστη που το επιθυμεί, και φυσικά θα περιλαμβάνει συνεχείς αναβαθμίσεις με δοκιμαστικές εκδόσεις.

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της εφαρμογής που υπάρχει σε όλα τα Xiaomi Smartphones για το επίσημο Forum της εταιρείας, μέχρι και αύριο στις 9 Αυγούστου. Η εταιρεία θα ανακοινώσει στην συνέχεια ποιους θα επιλέξει τελικά για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.