Αρχικη ΦΗΜΕΣ Περισσότερες φωτογραφίες του επόμενου Mate 20 Lite

Περισσότερες φωτογραφίες του επόμενου Mate 20 Lite

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του, το μικρότερο από τα τρία επόμενα Mate 20 συνεχίζει να εμφανίζεται σε φωτογραφίες αλλά και να επιβεβαιώνει τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Οι νεότερες από αυτές τις φωτογραφίες, δείχνουν για μια ακόμα φορά το Notch στο πάνω μέρος της οθόνης, αλλά και την σχεδόν πλήρη απουσία άλλων χαρακτηριστικών από την μπροστινή επιφάνεια. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος του Mate 20 Lite, όπως και οι δύο διαφορετικές κάμερες του. Αυτές πλέον είναι τοποθετημένες στο μέσο της συσκευής και όχι στην αριστερή γωνία όπως συνηθίζεται από την Huawei.

Μια ακόμα λεπτομέρεια που φαίνεται να έχει αλλάξει σε σύγκριση με το Mate 10 Lite, είναι ότι πλέον το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από γυαλί. Η συσκευή συνολικά θυμίζει πολύ το Nova 3i που θα έρθει στην Ευρώπη πιθανότατα σαν P Smart Plus (αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά…) και πιθανότατα θα μοιράζεται και πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights