Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Pad 4 Plus

Η Xiaomi παρουσίασε το Mi Pad 4 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι ακόμα στην Ευρώπη και στη χώρα μας δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα, τα Tablet της Xiaomi ακολουθούν την ίδια πολιτική χαμηλής τιμής και αξιοπρεπών τεχνικών χαρακτηριστικών. Η εταιρεία παρουσίασε το νεότερο από αυτά, το Xiaomi Mi Pad 4 Plus.

Όπως δηλώνει και το όνομα του, πρόκειται για ένα μεγαλύτερο Tablet από το απλό Mi pad 4, με οθόνη 10,1 ιντσών πλέον, και ανάλυση 1920 x 1200 pixels. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, χρησιμοποιεί τον Snapdragon 660 της Qualcomm, όπως και αρκετές ακόμα συσκευές της εταιρείας, έναν επεξεργαστή που το τοποθετεί στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας από άποψη επιδόσεων, ενώ τον συνδυάζει με 4 GB μνήμης RAM. Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι 64 GB στην βασική έκδοση, ενώ υπάρχει και μια μεγαλύτερη με 128 GB.

To tablet θα έρθει στην αγορά με το Android 8.1 Oreo της Google, ενώ είναι ιδιαίτερα πιθανό να αναβαθμιστεί και σε Android 9.0 Pie κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του Mi Pad 4 Plus είναι και αυτή εντυπωσιακά μεγάλη στα 8.620 mAh, αυξάνει όμως το βάρος του στα 485 γραμμάρια που είναι περισσότερο από το “ιδανικό”.  Η βασική έκδοση του Mi Pad 4 Plus θα κοστίζει 280 δολάρια περίπου (στην Κίνα πάντα…) ενώ αυτή με τα 128 GB φτάνει στα 305 δολάρια. Ενδιαφέρον είναι τέλος το ότι σε αυτές τις τιμές θα πωλείται η έκδοση με Wi-fi αλλά και 4G αφού δεν υπάρχει απλά wi-fi έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights