Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Ξεκινά η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo για το Galaxy J3 2017

Ξεκινά η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo για το Galaxy J3 2017

απο Kostas Gliatiotis

Έστω και με καθυστέρηση στις περισσότερες περιπτώσεις, η Samsung είναι από τις λίγες εταιρείες που αναβαθμίζουν σε νεότερη έκδοση του Android τις οικονομικότερες συσκευές της ακόμα και καιρό μετά την κυκλοφορία τους.

Το Galaxy J3 του 2017 φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη από τη σειρά που θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo. Η διάθεση της αναβάθμισης έχει ξεκινήσει ήδη στη Ρωσία αλλά και την Σαουδική Αραβία , πιθανότατα δοκιμαστικά πριν τη διάθεση της σε περισσότερες χώρες.

Η αναβάθμιση αφορά το μοντέλο με κωδικό SM-J330FN που κυκλοφορεί επίσημα στην Ευρώπη και τη χώρα μας.

Οι αλλαγές είναι σχετικά περιορισμένες σε σύγκριση με τις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας, σε ότι αφορά την εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος προκειμένου το Galaxy J3 2017 να λειτουργεί σωστά με τη νέα έκδοση. Με δεδομένο το λιγότερο ισχυρό hardware και την περιορισμένη μνήμη RAM, η διάθεση της Samsung να υποστηρίξει τη συσκευή είναι σίγουρα θετική, ενώ το Android 8.0 έρχεται με όλες τις βελτιώσεις και αλλαγές που έχει κάνει η Google σε επίπεδο λειτουργικού.

Τα αμέσως “καλύτερα” Galaxy J5 2017 και J7 2017 θα αναβαθμιστούν μέχρι τέλος του χρόνου από την εταιρεία, αφού για κάποιο λόγο η διαδικασία καθυστερεί περισσότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights