Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google One : νέα προγράμματα αποθηκευτικού χώρου.

Google One : νέα προγράμματα αποθηκευτικού χώρου.

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της εμπορικής ονομασίας για την νέα υπηρεσία Google One, η εταιρεία ξεκίνησε και επίσημα τη διάθεση τους τουλάχιστον στις Ηνωμένες πολιτείες.

Πρακτικά πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Google Drive η καλύτερα για ένα ξεχωριστό όνομα που έδωσε η εταιρεία στα προγράμματα αποθηκευτικού χώρου που διαθέτει.

Το βασικό πρόγραμμα παραμένει δωρεάν στα 15 GB όμως πλέον από εκεί και πάνω οι τιμές έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Το αμέσως επόμενο πρόγραμμα των 100 GB συνεχίζει να κοστίζει 2 δολάρια όμως υπάρχει πλέον και ένα νέο των 200 GB με 3 δολάρια που προφανώς είναι πιο συμφέρον οικονομικά.

Από εκεί και πάνω οι τιμές έχουν μεγαλύτερες αλλαγές , αφού πλέον υπάρχει πρόγραμμα με 2ΤΒ αποθηκευτικού χώρου με κόστος 10 δολάρια το μήνα που παρέχεται στο κόστος που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο το 1 ΤΒ.

Μια σημαντική αλλαγή πάντως είναι η δυνατότητα μοιράσματος του αποθηκευτικού χώρου με άλλα μέλη της οικογένειας η και φίλους, ώστε να τον εκμεταλλεύονται και αυτοί ακόμα και αν ανήκει σε έναν συνδρομητή. Η Google ξεκαθαρίζει πάντως ότι τα αρχεία κάθε ενός θα παραμένουν κρυφά από τους υπόλοιπους και ακόμα και από αυτόν που πληρώνει τη μηνιαία συνδρομή. Υπάρχει πάντως όριο στους 5 χρήστες ανά αποθηκευτικο χώρο, που είναι μάλλον λογικό.

Τέλος, όλοι οι χρήστες του Google One έχουν προσβάσεις στις υπηρεσίες υποστήριξης της Google , που μάλιστα περιλαμβάνουν όλες τις συνδρομές που έχουν, ακόμα και αν πρόκειται για προβλήματα και απορίες με τον Gmail λογαριασμό τους και όχι με τον ίδιο τον αποθηκευτικό χώρο.

Φαίνεται πως η εταιρεία σκοπεύει να ενσωματώσει σταδιακά όλες τις υπηρεσίες που παρέχει επί πληρωμή κάτω από μια εμπορική ονομασία, και προς το παρόν φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να τις χρεώνει ξεχωριστά αλλά ούτε και υπερβολικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights