Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Καλοκαίρι με τα Smartphones Y Series 2018 της Huawei

Καλοκαίρι με τα Smartphones Y Series 2018 της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

H Ελλάδα είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, γεμάτη μοναδικά μέρη για διακοπές , μόνος ή και με παρέα. Το κινητό είναι πλέον ο καθημερινός σύντροφος και στις διακοπές, σε βοηθάει να μοιραστείς αυτά που βλέπεις, αλλά σου «λύνει» και τα χέρια.

Όταν βγαίνοντας από τη θάλασσα βλέπεις στο κινητό σου ένα μήνυμα που θες να το διαβάσεις. Δεν χρειάζεται πλέον όμως να θυμάσαι έναν κωδικό ή «μοτίβο» αφού με τα νέα Huawei Y Series και τη λειτουργία “Face Unlock” αρκεί απλά να κοιτάξεις το κινητό σου για να ξεκλειδώσει.

Όμως όταν το κινητό είναι ο σύντροφος στις διακοπές σου, είναι αυτό που θα σου … δείξει μια ταινία, ένα βίντεο που έβγαλες στην παραλία με τους φίλους σου, και θα δείχνεις τις φωτογραφίες που έχεις βγάλει σε φίλους και Social Media. Με την FullView οθόνη των Y Series 2018 κινητών της Huawei, όλα παρουσιάζονται ζωντανά και γεμάτα χρώμα, όπως και τα μοναδικά τοπία της χώρας μας.

Κάθε κινητό που … σέβεται τον εαυτό του όμως, πρέπει να είναι «παρόν» όταν ο ιδιοκτήτης του θέλει να βγάλει φωτογραφία το εντυπωσιακό τοπίο με το ηλιοβασίλεμα, στο τέλος μιας ακόμα καλοκαιρινής ημέρας. Όμως για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει η μπαταρία του να αντέχει να φτάσει μέχρι εκείνη την ώρα, και εδώ για μια ακόμα φορά η Huawei είναι αυτή που προσφέρει τη λύση. Όλες οι συσκευές της σειράς Y 2018 έρχονται με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία, και έξυπνη τεχνολογία Power Saving 6.0 που ξέρει πως να την διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η μεγάλη οθόνη 6 ιντσών του Y7 Prime 2018 και ο μοναδικός σχεδιασμός του, τα έξυπνα χαρακτηριστικά σε ελκυστικό πακέτο του Y6 Prime 2018 και η τεχνολογία σε οικονομικό πακέτο του Y5 2018 είναι τα καλύτερα «εφόδια» που μπορεί να έχει κανείς στις διακοπές του.

Ακόμα όμως και αν μια προσωρινή ατυχία ή απλά χωρίς ιδιαίτερο λόγο το Smartphone χρειαστεί «βοήθεια», η ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης της Huawei είναι εδώ για κάθε ιδιοκτήτη συσκευής της εταιρείας. Με τηλεφωνική και On-line chat υποστήριξη καθημερινά αλλά και τα 3 διαφορετικά επίσημα Service της εταιρείας, όλες οι απορίες αλλά και τυχόν λύσεις σε προβλήματα είναι κάτι εύκολο και άμεσο. Μαζί με την εφαρμογή HiCare που υπάρχει ήδη εγκατεστημένη  σε κάθε συσκευή της Huawei, ο χρήστης των Y Series 2018 έχει πάντα δίπλα του έναν βοηθό για οτιδήποτε χρειαστεί.

Τα νέα Y Series 2018 της Huawei λοιπόν, είναι εδώ για ένα αξέχαστο και πάνω από όλα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights