Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Sony Mobile δεν ανακοινώνει ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν σε Android 9.0 Pie

Η Sony Mobile δεν ανακοινώνει ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν σε Android 9.0 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Xz2Έχοντας απομακρυνθεί πολύ από την άριστη πολιτική αναβαθμίσεων που είχε στο παρελθόν, η Sony mobile προσαρμόζει πλέον τις αναβαθμίσεις που διαθέτει στα σημαντικά λιγότερα χρήματα που έχει διαθέσιμα για την εξέλιξη τους.

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο XDA developers

η Sony Mobile είναι μια από τις λίγες εταιρείες που δεν έχει δηλώσει επίσημα ποιες ακριβώς συσκευές θα αναβαθμίσει στο νεότερο Android 9.0 Pie. Παρότι η αναβάθμιση θεωρείται δεδομένη για τα Xperia XZ2, X2 Compact και το XZ2 Premium (που ακόμα δεν πωλείται ευρέως …) και πιθανότατα και για τα αμέσως προηγούμενα XZ1, XZ1 compact και Premium επισης, δεν υπάρχει λίστα από την ίδια τη Sony mobile.

Η εταιρεία περιορίστηκε σε μια δήλωση που αναφέρει τη δέσμευση της για υποστήριξη με αναβαθμίσεις (όχι απαραίτητα σε νεότερη έκδοση του λειτουργικού ) για το υποχρεωτικό διάστημα των 2 ετών μετά την κυκλοφορία κάθε μοντέλου. Αναφέρει όμως επίσης ότι σε μεσαίας κατηγορίας συσκευές, η αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση γίνεται μόνο αν οι επιδόσεις καλύπτουν τα στάνταρ (?) που θεωρεί η ίδια σε ταχύτητα και αξιοπιστία.

Η Sony mobile κυκλοφορεί νεότερες εκδόσεις από πρακτικά ίδιες συσκευές πολύ πιο συχνά από κάθε άλλη εταιρεία και είναι εύκολο να “χάσει” κάποιος τη σειρά με την οποία αυτές έχουν φτάσει στην αγορά. Το XZ premium έχει λιγότερο από 2 χρόνια, όπως και το XZ “σκέτο” όμως η εταιρεία προς το παρόν αποφεύγει να δεσμευθεί για την αναβάθμιση ειδικά του δεύτερου, δηλώνοντας πάντα ότι είναι στην διακριτική της ευχέρεια .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights