Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Review : Μια οικονομική πρακτική συσκευή για καθημερινή χρήση

Vodafone Smart N9 Review : Μια οικονομική πρακτική συσκευή για καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και αρκετά χρόνια πλέον, η Vodafone σχεδιάζει τις δικές της συσκευές στην αγορά των Smartphones, συσκευές τις οποίες στην συνέχεια “αναθέτει” σε κατασκευαστές προκειμένου να τις …κάνουν πραγματικότητα. Είναι δεδομένο ότι οι συσκευές αυτές σχεδιάζονται με γνώμονα να καλύψουν τις ανάγκες των συνδρομητών της εταιρείας, και σε μεγάλο βαθμό δίνουν έμφαση στη σωστή υποστήριξη των υπηρεσιών του δικτύου της Vodafone.

Παρότι στο παρελθόν η εταιρεία έχει σχεδιάσει αρκετά ενδιαφέροντα και άκρως ικανά smartphones, κάποια από αυτά δεν είχαν την… απήχηση που η ίδια θα ήθελε στο αγοραστικό κοινό. Χωρίς να έχουν κάποιο ιδιαίτερο μειονέκτημα (έχοντας μάλιστα και πλεονεκτήματα σε πολλές περιπτώσεις) οι συσκευές αυτές “αδικήθηκαν” από την άμεση τιμολογιακή σύγκριση με προϊόντα πιο αναγνωρισμενων κατασκευαστών.

Σχεδιασμός.

Παρά το χαμηλό του τελικό κόστος, το Vodafone Smart N9 έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις που έχει πλέον ο μέσος χρήστης από ένα Smartphone εν έτη 2018. Αυτό περιλαμβάνει “γυαλι” στο πίσω μέρος του, και φυσικά μια οθόνη με αναλογία πλευρών 18:9 κάτι που θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι δύσκολα μπορεί να βρει κανείς σε αυτή τη κατηγορία τιμής.

Οι λεπτομέρειες στην εξωτερική εμφάνιση είναι αναμενόμενα περιορισμένες, όμως στο μετρό του δυνατου, το Smart N9 είναι αρκετά ευχάριστο και όμορφο με έναν σοβαρό τρόπο.

Η μπροστινή του επιφάνεια καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από την οθόνη των 5.5 ιντσών, και το μικρό πλαίσιο γύρω από αυτή διατηρεί στις συνολικές διαστάσεις σε πολύ καλά επίπεδα. Στον χώρο πάνω από την οθόνη, υπάρχει και ξεχωριστό LED για την λήψη φωτογραφιών με την μπροστινή κάμερα.

Ο χώρος κάτω από την οθόνη τώρα δεν έχει κανένα απολύτως χαρακτηριστικό, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε ότι δεν μας άρεσε η απλότητα που αυτό έχει σαν αποτέλεσμα. Το πλαίσιο στο πλαϊνό μέρος του Smart N9 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και πρακτικά αποτελεί το μοναδικό σημείο που είναι αισθητή η οικονομικότερη “φυση” του Smartphone.

Επιστρέφοντας στο πίσω μέρος, άξιος αναφοράς είναι φυσικά ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που διαθέτει το Smart N9. Χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο σε ταχύτητα ανάγνωσης του αποτυπώματος του χρήστη, κάνει με χαρακτηριστική άνεση τη δουλειά που πρέπει, και μέχρι και σήμερα αποτελεί κάτι όχι δεδομένο σε αυτή τη κατηγορία.

H Vodafone έχει πετύχει σχεδόν άριστα εναν συνδυασμό σοβαρής εμφάνισης αλλά και ποιότητας κατασκευής, σε βαθμό που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς ακόμα και από πιο “γνωστούς” κατασκευαστές. Είναι δεδομένο ότι στην κατηγορία που απευθύνεται τιμολογιακά το Smart N9 καλύπτει όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights