Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Review : Μια οικονομική πρακτική συσκευή για καθημερινή χρήση

Vodafone Smart N9 Review : Μια οικονομική πρακτική συσκευή για καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Η ονομαστική ανάλυση της κάμερας του Smart N9 είναι στα 13 Mpixels, η πραγματική της απόδοσης όμως δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται και αυτή στα θετικά της συσκευής.

Αν και αναμενόμενο σε αυτά τα χρήματα, η ποιότητα των φωτογραφιών είναι ελάχιστα πάνω από το απλά αποδεκτό, και αυτό σε σχετικά ευνοϊκές συνθήκες μόνο. Το χρωματικό εύρος είναι αισθητά μικρό, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να είναι αρκετα “ηπιες”, ενώ και η λεπτομέρεια που περιέχουν είναι απλά αποδεκτή.

Το HDR, παρότι βελτιώνει κάποια από τα “προβληματα” και ειδικά αυτό του χρωματικού εύρους, απαιτεί πολύ χρόνο για την λήψη μιας φωτογραφίας.

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τώρα, όπως είναι λογικό η κάμερα του Smart N9 προσφέρεται πρακτικά μόνο για κοντινές λήψεις, όπου μπορεί να βοηθήσει η χρήση του LED Flash στην αύξηση του διαθέσιμου φωτισμού. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι φωτογραφίες απλά είναι αποδεκτες προκειμένου να … Φαίνεται το αντικείμενο που ήθελε να βγάλει ο χρήστης του, με τη λεπτομέρεια να είναι αρκετά χαμηλή.

Για την εγγραφή βιντεο, θεωρητικά το Smart N9 υποστηρίζει το 1080p σαν την μέγιστη δυνατή ανάλυση. Το περιορισμένων επιδόσεων hardware στο εσωτερικό του όμως κάνει τα ίδια τα αρχεία βίντεο να υπολείπονται σε λεπτομέρεια και χρωματικό εύρος . Η καταγραφή Γρηγόρης κίνησης είναι παρόλα αυτά δυνατή σε συνθήκες καλού φωτισμού, και πρακτικά η κάμερα είναι χρήσιμη περισσότερο για την λήψη μικρών βίντεο και την αποστολή τους μέσω Viber, Facebook messenger κλπ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights