Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp : backup στο Google Drive χωρίς περιορισμό στο μέγεθος
whatsapp

WhatsApp : backup στο Google Drive χωρίς περιορισμό στο μέγεθος

απο Kostas Gliatiotis

Μια σημαντική και χρήσιμη αλλαγή στον τρόπο που αποθηκεύεται το backup από την εφαρμογή του WhatsApp στο Google Drive ανακοινώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, το backup αυτό δεν θα αφαιρείται πλέον από τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο που έχει συνολικά κάθε χρήστης στο Drive του. Η Google έκανε πλέον νέα συμφωνία με το WhatsApp που επιτρέπει αυτή την απεριόριστη χρήση χώρου για το πιο πρόσφατο backup που κάνει ο κάθε χρήστης .

Σύμφωνα με τη Google η νέα υπηρεσία ενεργοποιείται σταδιακά, και κάθε χρήστης που την αποκτά λαμβάνει ένα ενημερωτικό mail στο Gmail λογαριασμό του . Σε κάθε περίπτωση πάντως όλοι οι χρήστες του WhatsApp που κάνουν χρήση της υπηρεσίας backup στο Google drive θα εχουν τη νέα δυνατότητα ενεργή μέχρι 12 Νοεμβρίου οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η ενεργοποιηση της.

Ο μοναδικός ουσιαστικά όρος για τη χρήση του “απεριόριστου” backup είναι ότι αυτό θα διαγράφεται αυτόματα αν δεν έχει γίνει επαναφορά σε κάποια συσκευή μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό ισχύει από την τελευταία φορά που έχει γίνει backup και όχι restore, οπότε πρακτικά οι χρήστες του WhatsApp που αποθηκεύουν καθημερινά τις συνομιλίες τους, μετράνε από την αρχή το όριο του ενός χρόνου κάθε μέρα.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights