Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 3.1 Review : Καλύτερο παντού

Nokia 3.1 Review : Καλύτερο παντού

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η σημαντικότερη αλλαγή που έχει κάνει η HMD Global στην οθόνη του Nokia 3.1 είναι η διαφορετική αναλογία πλευρών που ακολουθεί το πιο “συγχρονο” 18:9 ώντας πιο ψηλή και λεπτή.

Αναμενόμενα είναι τεχνολογίας LCD αφού σε αυτά τα χρήματα μόνο η Samsung έχει τη δυνατότητα να προσφέρει Amoled οθόνη στις συσκευές της. Η ανάλυση είναι αυτή που περιμένει κανείς στα 1440 X 720 pixels και η “μικρη” διαγώνιος των 5.2 ιντσών διατηρεί ψηλά την πυκνότητα στα 310 pixel ανά ιντσα.

Χρωματικά τώρα, η οθόνη είναι και εδώ απλά αποδεκτή, με σχετικά ζωντανά χρώματα και αρκετά καλή αντίθεση. Όπως και σε σχεδόν όλες τις συσκευές της εταιρείας, υπάρχει μια μικρή … Υποψία μπλε απόχρωσης σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις που παρόλα αυτά δεν είναι αρκετά έντονη για να είναι ενοχλητική.

Το stock Android περιορίζει σημαντικά τις διαθέσιμες επιλογές για την χρωματική προσαρμογή της οθόνης, όμως αυτό είναι “μειονεκτημα” όλων των συσκευών που βασίζονται σε αυτό, και όχι μόνο του Nokia 3.1 Οι γωνίες θέασης είναι λίγο πιο περιορισμένες από ότι θα θέλαμε, με τον φωτισμό να δημιουργεί μια αντανάκλαση που αλλοιώνει και τα χρώματα που παρουσιάζονται.

Ουσιαστικά η οθόνη του Nokia 3.1 είναι αυτή που πρέπει, για τη χρήση που προορίζεται σαν συσκευή. Το θετικό είναι ότι δεν ενοχλεί και δεν παρουσιάζει προβλήματα στην καθημερινή της χρήση, ενώ αναμενόμενα δεν προσφέρεται για προβολή ταινιών και φωτογραφιών , τουλάχιστον όχι περισσότερο από ότι στις συσκευές του ανταγωνισμού του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights