Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Περισσότερες προ-παραγγελιες για το Galaxy Note 9

Περισσότερες προ-παραγγελιες για το Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Μια σχετικά ευχάριστη είδηση έρχεται από τη Νότιο Κορέα για τη Samsung, που αφορά τις παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει για το νέο Galaxy Note 9 της εταιρείας.

Σύμφωνα με πηγές σε ένα από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της χώρας, οι παραγγελίες του Galaxy Note 9 είναι κατά 30% αυξημένες σε σύγκριση με αυτές του Galaxy S9. Η πηγή δεν ξεκαθαρίζει αν περιλαμβάνονται και οι δύο εκδόσεις του S9 στη σύγκριση, όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι το Galaxy Note 9 είναι μια σημαντικά ακριβότερη συσκευή.

Σε σύγκριση με το Note 8 οι παραγγελίες βρίσκονται στο 80% όμως μέρος της αρχικής ζήτησης για την προηγούμενη συσκευή προερχόταν από την έλλειψη των galaxy Note για περισσότερο από δύο χρόνια σε κάποιες αγορές όπως η Ευρωπαϊκή.

Με δεδομένο το χρονικό διάστημα των μόλις δύο εβδομάδων από την παρουσίαση μέχρι την κυκλοφορία του Galaxy Note 9 στην αγορά, η αύξηση αυτή στις προ-παραγγελιες είναι σίγουρα ένα θετικό βήμα για τη Samsung και την θέση που κατέχει στην αγορά των ακριβών smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights