Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 9: Οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν την έκδοση των 512 GB στη Νότιο Κορέα

Galaxy Note 9: Οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν την έκδοση των 512 GB στη Νότιο Κορέα

απο Kostas Gliatiotis

Οι ευχάριστες ειδήσεις για τη Samsung συνεχίζονται, τουλάχιστον στην εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας. Μετά την είδηση ότι οι προ-παραγγελίες για το Note 9 είναι περισσότερες από αυτές για τα Galaxy S9, μια ακόμα είδηση έρχεται αυτή τη φορά για την μεγαλύτερη έκδοση των 512 GB.

Σύμφωνα με δηλώσεις από την SK Telecom , οι περισσότεροι από τους μισούς που έχουν προ-παραγγείλει το Galaxy Note 9 έχουν διαλέξει την μεγαλύτερη έκδοση με τα 512 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και 8 GB μνήμης RAM. Μάλιστα, η έκδοση αυτή στα 1.200 περίπου δολάρια είναι ακριβότερη κατά 20 % από την βασική των 128 GB. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι (αναμενόμενα), το μπλέ χρώμα του Galaxy Note 9, με το κίτρινο / χρυσό πενάκι, είναι αυτή με τις περισσότερες πωλήσεις ώς τώρα, παρότι στην Νότιο Κορέα είναι εξ’αρχής διαθέσιμες όλες οι εκδόσεις της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights