Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Στα 7nm ο επόμενος Snapdragon 855 της Qualcomm

Στα 7nm ο επόμενος Snapdragon 855 της Qualcomm

απο Kostas Gliatiotis

Η Qualcomm επιβεβαιωσε αρχικά ότι (προφανώς) ήδη βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής του επόμενου επεξεργαστή της για Smartphones, αλλά και ότι αυτός θα εκμεταλλεύεται τη νεότερη λιθογραφία στα 7nm.

Ο Snapdragon 855 όπως είναι προς το παρόν η ονομασία του, θα κατασκευάζεται από την TSMC, αφού η Qualcomm φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει και φέτος τη συνεργασία της με τη Samsung που της κατασκεύαζε τον προηγούμενο Snapdragon 835.

Εκτός των αναμενόμενων βελτιώσεων σε επεξεργαστική ισχύ και παραγωγή γραφικών, οι πληροφορίες θέλουν την Qualcomm να βάζει ξεχωριστή μονάδα “τεχνητής νοημοσύνης” στον Snapdragon 855, ακολουθώντας το παράδειγμα της Huawei με τον Kirin 970.

Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης ότι οι κατασκευαστές έχουν ήδη λάβει τα πρώτα δείγματα του επομενου Snapdragon για δοκιμή, με τις πρώτες συσκευές που θα τον χρησιμοποιούν να αναμένονται στις αρχές του 2019.  Υπάρχει πάντα η πιθανότητα αλλαγής της εμπορικής ονομασίας του επεξεργαστή από τη Qualcomm, αφού η εταιρεία αναζητά έναν τρόπο να διαχωρίσει πλέον τις λύσεις της που περιλαμβάνουν πλέον και επεξεργαστές για φορητούς υπολογιστές με Windows 10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights