Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy J2 Core επίσημα με Android Go

Galaxy J2 Core επίσημα με Android Go

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές διαρροές και αναφορές στη συσκευή, η Samsung ανακοίνωσε και επίσημα το πρώτο της Smartphone με την ελαφρύτερη έκδοση του Android Go της Google.

Το J2 Core τρέχει την 8.1 Oreo έκδοση του Android Go, και έχει προ εγκατεστημένες τις λιγότερο απαιτητικες εκδόσεις εφαρμογών όπως το Gmail και το Gboard πληκτρολόγιο της Google. Βασίζεται στον Exynos 7570 “τετραπύρηνο” επεξεργαστή της Samsung, που πριν μερικά χρόνια εμφανίστηκε με το Α3 του 2016, σε συνδυασμό με 1 GB μνήμης RAM. Το Android Go έχει σχεδιαστεί να τρέχει σε συσκευές με τόσο “απλό” Hardware και το J2 Core έχει σχεδιαστεί για ακριβώς αυτό το λόγο.

Η οθόνη έχει μέγεθος 5 ιντσών ενώ είναι LCD για περιορισμό του κόστους με αντίστοιχα χαμηλή ανάλυση 960 X 540 pixels. Αντίστοιχα και η μοναδική κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα των 8 Mpixels και ένα διάφραγμα f/2.2 ενώ απουσιάζει πλήρως ο αισθητήρας αποτυπωμάτων.

Το J2 Core θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Ινδίας όπου και υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για οικονομικές και σχετικά απλές συσκευές, σε τιμή που χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα θα είναι σίγουρα μικρότερη από τις υπόλοιπες συσκευές της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights