Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A8 Star στην Ινδία

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A8 Star στην Ινδία

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας παρουσίασε η Samsung, αρχικά τουλάχιστον για την αγορά της Ινδίας.

Το Galaxy A8 Star όπως είναι η ονομασία του, υπάρχει κυρίως για την μεγαλύτερη οθόνη των 6.3 ιντσων που διαθέτει, με χαμηλότερη όμως ανάλυση 2160 X 1080 pixels / Full HD+.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 660 της Qualcomm με πρακτικά καλύτερη απόδοση από τον Exynos 7885 που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή έκδοση του Galaxy A8. Για την κάμερα στο πίσω μέρος του Galaxy A8 Star είναι … διπλή, με ανάλυση 16 Mpixels για την βασική αλλά 24 Mpixels για την δεύτερη , ενώ και οι δύο έχουν αρκετά φωτεινό διάφραγμα f/1.7 όπως πολλές συσκευές της εταιρείας τον τελευταίο καιρό.

Τέλος, η μπαταρία του Galaxy A8 Star είναι σχετικά μεγάλη στα 3.700 mAh, ενώ όπως συνηθίζει η Samsung, θα έρθει στην αγορά με το Android 8.0 Oreo προ-εγκατεστημενο και θεωρητικά θα αναβαθμιστεί σε Android 9.0 Pie στο μέλλον.

Η τιμή του Galaxy A8 Star θα είναι περίπου στα 500 δολάρια, ενώ προς το παρόν φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ινδίας .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights