Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Westnet: Συμφωνία για αποκλειστική διανομή των προϊόντων SHARP

Westnet: Συμφωνία για αποκλειστική διανομή των προϊόντων SHARP

απο Kostas Gliatiotis

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, εισέρχεται στην κατηγορία των  οικιακών ηλεκτρικών συσκευών με τη νέα, αποκλειστική συνεργασία της με τη Sharp.  H νέα συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διανομή από τη Westnet μιας σειράς προϊόντων, όπως ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες, κουζίνες, φούρνους, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, στην Ελληνική αγορά.

Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, διευρύνεται σημαντικά το εύρος του χαρτοφυλακίου της  Westnet με λευκές συσκευές κορυφαίου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας κατασκευής, οι οποίες φέρουν την σφραγίδα μίας από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα της SHARP φιλοδοξούν να κάνουν πράξη τη δέσμευση της εταιρίας να εξυπηρετεί τις ανάγκες του καταναλωτή “For Life”, διευκολύνοντας την καθημερινή ζωή των χρηστών για μια ολόκληρη ζωή.

Με την αφορμή της έναρξης της νέας συνεργασίας,  ο εμπορικός διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης δήλωσε: «Υλοποιώντας το πλάνο ανάπτυξης της Westnet κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε ένα ακόμα βήμα, την είσοδό μας στην αγορά των λευκών συσκευών. Είναι σημαντικό ότι στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγό ένα σημαντικό και αναγνωρίσιμο brand, αυτό της Sharp. Το brand name της Sharp είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη και είμαστε σίγουροι πως οι Έλληνες καταναλωτές θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία και φυσικά τον κορυφαίο σχεδιασμό των προϊόντων της».

Η Westnet, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας, διαγράφει μια δυναμική πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα από το 2005 και από το 2017 στην Κυπριακή αγορά. Αρχικά με τη διανομή προϊόντων πληροφορικής και περνώντας  το 2012 στην αγορά του mobility με smartphones και tablets, και το 2016 στην αγορά του TV, η Westnet εισέρχεται σε μια νέα, ιδιαίτερα δυναμική κατηγορία, αυτή των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, η οποία είναι η μοναδική που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια θετικό πρόσημο στην ευρύτερη αγορά των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights