Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MediaPad M5 Lite Review : Το καθημερινό Tablet

Huawei MediaPad M5 Lite Review : Το καθημερινό Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η οθόνη των 10 ιντσων, έχει “μειωμενη” αναλυση, που όμως στα 1920 X 1200 pixels είναι κάθε άλλο παρά χαμηλή, αφού χρησιμοποιείται και σε αρκετά μεγαλύτερες οθόνες.

Περισσότερο σημασία όμως έχει η πραγματική χρωματική απόδοση, που παραμένει κορυφαία ειδικά για LCD panel και μάλιστα στη μεσαία κατηγορία. Η Huawei έχει επιλεξει μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη σωστή χρωματική απόδοση και τη ζωντάνια που πρέπει να έχει μια οθόνη σε ένα tablet 10 ιντσών .

Στο μενού των ρυθμίσεων ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την οθόνη στις απαιτήσεις του ανάλογα με το τι ακριβώς θέλει να κάνει με το MediaPad M5 lite. Εμφανώς πάντως, η προκαθορισμένη χρωματική παλέτα έχει επιλεχθεί ώστε να κάνει την προβολή φωτογραφιών και βίντεο πιο ευχάριστη.

Ειδικα για την προβολή ταινιών, η οθόνη είναι ιδανική στις 10 ιντσες ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνδυάζεται με τα πολύ καλά ηχεία του tablet.

Οι γωνίες θέασης είναι ικανοποιητικές , και η χρωματική αλλοίωση είναι ελαχιστη, και υπό γωνία που πρακτικά δεν χρησιμοποιεί κανείς ένα tablet. Ο φωτισμός τελος ρυθμίζεται αυτόματα, και η μέγιστη ένταση του είναι ευχάριστα δυνατη, κάνοντας το MediaPad M5 lite ευανάγνωστο ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους με έντονη ηλιοφάνεια.

Τελος, η Huawei δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ότι ένα tablet σαν το MediaPad M5 Lite μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρά παιδιά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία “ανεσης ματιών” μειώνει το μπλε χρώμα στην οθόνη, ώστε να την κάνει πιο ξεκούραστη κατά τη διάρκεια της νύχτας και γενικότερα τη χρήση σε χώρο με χαμηλό φωτισμό.

Η επιλογή της διαγωνίου των 10 ιντσών είναι μάλλον ιδανική για ένα tablet αυτής της κατηγορίας. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζεται η προβολή ταινιών και φωτογραφιών, με ένα αρκετά μεγάλο μέγεθος που κάνει ταυτόχρονα άνετη και την ανάγνωση μεγάλων κειμένων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights