Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei MediaPad M5 Lite Review : Το καθημερινό Tablet

Huawei MediaPad M5 Lite Review : Το καθημερινό Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η Huawei δίνει μεγάλη έμφαση (δικαίως…) στην μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία που διαθέτει το MediaPad M5 Lite. Εκτος από την ίδια τη χωρητικότητα των 7.500 mAh που είναι σίγουρα εντυπωσιακή, θετική είναι η ύπαρξη του USB Type C σαν θύρα επικοινωνίας και φόρτισης. Υποστηρίζεται μάλιστα και το πρότυπο ταχείας φόρτισης που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για τις συσκευές της, και είναι ευχάριστο που στη συσκευασία υπάρχει και ο απαραίτητος ταχυφορτιστης. Το MediaPad M5 Lite θέλει κάτι λιγότερο από 3 ώρες για να γεμίσει πλήρως τη μπαταρία του από άδεια, χρόνος μάλλον εντυπωσιακός, για τα δεδομένα πάντα ενός Tablet.

Σε καθημερινή χρήση τώρα, η μπαταρία μπορεί να βγάλει εύκολα περίπου 5 ώρες συνεχόμενης πλοήγησης στο internet, ενώ σημαντικό είναι ότι αυτός ο χρόνος παραμένει πρακτικά ίδιος ακόμα και με χρήση κάρτας SIM και 4G πρόσβαση από το ίδιο το tablet. Η προβολή βίντεο σε υψηλή ανάλυση μειώνει την μπαταρία περίπου 10% για κάθε ώρα αναπαραγωγής, κάτι που σημαίνει ότι μια ταινία δεν “αφηνει” το tablet από μπαταρία.

Όπως και στα Smartphones της Huawei, έτσι και στο MediaPad M5 Lite υπάρχει ολόκληρο μενού για την διαχείριση της μπαταρίας. Σε αυτό περιλαμβάνεται και ο λεπτομερής έλεγχος των εφαρμογών που συνεχίζουν να εκτελούνται σε κατάσταση αναμονής και ειδικά αυτές που έχουν πρόσβαση στο internet ακόμα και σε αδράνεια.

Συμπέρασμα.

Το MediaPad M5 lite είναι σωστά “ζυγισμενο” ώστε να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο χρήστης του στην καθημερινότητα του, και έχει σχεδιαστεί για ακριβώς αυτή την κατηγορία χρηστών.

Οι ήδη κάτοχοι εντός Tablet που έχουν πλέον διαπιστώσει τι είδους χρήση κάνουν με αυτό, και πιθανότατα δεν χρειάζονται πλέον υπερβολικά ακριβές και περιττά ισχυρές λύσεις, θα βρουν στο MediaPad M5 lite μια από τις καλύτερες εναλλακτικές για να αντικαταστήσουν το παλαιότερο τους μηχάνημα.

Αντίστοιχα, αυτοί που αναζητούν το πρώτο τους Tablet ή ακόμα και ένα tablet για όλη την οικογένεια, θα διαπιστώσουν ότι αυτός ο πολύ καλός συνδυασμός χαρακτηριστικών, σχεδιασμού και επιδόσεων έχει επιλεχθεί με γνώμονα την χρήση αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights