Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Sony Mobile παρουσιάζει το Xperia XZ3

H Sony Mobile παρουσιάζει το Xperia XZ3

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν σχεδόν βέβαιο, και όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, η Sony Mobile ανακοίνωσε το επόμενο καλύτερο της Smartphone, το Xperia XZ3, κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2018 στο Βερολίνο. Το πρόβλημα όπως συνήθως είναι όμως, ότι έχουν περάσει μόλις 6 μήνες από την παρουσίαση (πόσο μάλλον την κυκλοφορία) του αμέσως προηγούμενου Xperia XZ2.

Η ίδια η συσκευή τώρα, έρχεται παρόλα αυτά, με αρκετές και σχετικά σημαντικές αλλαγές, Η βασικότερη από αυτές αφορά την οθόνη της, που πλέον είναι τεχνολογίας OLED, για πρώτη φορά σε συσκευή της Sony Mobile. Έχει μάλιστα QHD ανάλυση, με την εταιρεία να ξεφεύγει από το συνηθισμένο της 1080p. Με διαγώνιο 6 ιντσών είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, όμως επίσης για πρώτη φορά φαίνεται ότι η εταιρεία έχει μειώσει σημαντικά το πλαίσιο γύρω από αυτή, προκειμένου το Xperia XZ3 να είναι όσο “μικρές” είναι και οι συσκευές του ανταγωνισμού με αντίστοιχη οθόνη.

Πάνω και κάτω από την οθόνη συνεχίζουν να υπάρχουν δυο διαφορετικά ηχεία, με την Sony Mobile να δηλώνει ότι έχουν και…. S-Force Front Surround Sound, προφανώς μια Mobile εκδοχή Surround ήχου.

Για το σχέδιο τώρα, το XZ3 ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή που έχει ξεκινήσει η εταιρεία με το αμέσως προηγούμενο XZ2, και είναι σχεδιασμένο από γυαλί και στο πίσω μέρος του, που συνεχίζει να είναι κυρτό και με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων τοποθετημένο αρκετά χαμηλά προς το κέντρο του.

Για την κάμερα στο πίσω μέρος, δυστυχώς η Sony Mobile δεν επέλεξε τον αισθητήρα των 48 Mpixels που είχε παρουσίασει πριν λίγο καιρό η ίδια η Sony, και το Xperia XZ3 συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον MotionEye αισθητήρα των 19 Mpixels όπως και οι προκάτοχοι του. Αυτή τη φορά η Sony ακολουθεί επίσης την τάση της αγοράς, και το Superior Auto Mode που αναγνωρίζει το σκηνικό και τις συνθήκες φωτογράφισης, αναφέρεται πλέον με δυνατότητες “τεχνητής νοημοσύνης”. 

Το Xperia XZ3 συνεχίζει να προσφέρει δυνατότητα εγγραφής Video σε 4k με HDR, αλλά και εγγραφή με 960 καρέ το δευτερόλεπτο για πολύ αργή κίνηση, όμως συνεχίζει να μην αναφέρεται πουθενά στα χαρακτηριστικά του και η ύπαρξη Optical Image Stabilization.

Tελος, στο εσωτερικό του Xperia XZ3 βρίσκεται αναμενόμενα ο Snapdragon 845 της Qualcomm, με την εταιρεία να μην έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες για τις διαθέσιμες εκδόσεις σε ότι αφορά την μνήμη RAM. Σύμφωνα με τη Sony, η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται και στη χώρα μας στις αρχές του επόμενου μήνα, ενώ τονίζει όπως είναι αναμενόμενο, ότι θα είναι από τα πρώτα Smartphones που θα “τρέχουν” το Android 9.0 Pie της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights