Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Φωτογραφίες του μικρότερου Pixel 3 της Google

Φωτογραφίες του μικρότερου Pixel 3 της Google

απο Kostas Gliatiotis

Με το Pixel 3 XL να έχει πλέον γίνει μέχρι και Video Review, ένα μήνα πριν την παρουσίαση του από την Google, το μικρότερο Pixel 3 δεν είχε κάνει την εμφάνιση του μέχρι σήμερα. Οι πρώτες φωτογραφίες του αποκαλύπτουν μια πιο “λογική” σχεδίαση που παρόλα αυτά παραμένει πρακτικά ίδια με αυτη του προκατόχου του.

Αυτό που είναι άμεσα ορατό στο Pixel 3 είναι ότι η οθόνη των 5.5 ιντσών δεν έχει Notch στο πάνω μέρος της, μια ευχάριστη αλλαγή ειδικά σε σύγκριση με το Pixel 3 XL και την δική του υπερβολικά μεγάλη οθόνη αλλά και το ακόμα πιο μεγάλο Notch στο άνω άκρο αυτής.

Το πίσω μέρος φαίνεται να διατηρεί την ίδια σχεδιαστική γραμμή με το Pixel 2, και να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο σε μεγάλο τμήμα του, και γυαλί στο χώρο γύρω από την μια και μοναδική πίσω κάμερα (που δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα….) Για την οθόνη οι πληροφορίες αναφέρουν μια “λογική” FullHD+ ανάλυση στα 2160 x 1080 pixels  από τη στιγμή που δεν υπάρχει και Notch, ενώ στην μπροστινή επιφάνεια θα υπάρχουν και δύο διαφορετικές κάμερες, με το Pixel 3 να απευθύνεται στους φίλους των Selfies.

Εκτός απροόπτου, το Pixel 3 θα έχει και αυτό τον Snapdragon 845 της Qualcomm στο εσωτερικό του, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι η μνήμη RAM θα είναι στα 4 GB για την βασική έκδοση, όπως και στο μεγαλύτερο Pixel 3 XL. Η Google Θα ανακοινώσει τις δύο συσκευές στις αρχές του Οκτωβρίου και μέχρι τότε θα μάθουμε και όλες τις λεπτομέρειες που δεν θα έχουν ήδη γίνει γνωστές σε διαρροές σαν και αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights