Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Όπως ήδη αναφέραμε, το N9 Lite διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,3 ιντσών και αναλογία 18:9. Προφανώς για λόγους περιορισμού του κόστους, η ανάλυσή της έχει κρατηθεί στα 480 x 960 pixels, με αποτέλεσμα ο αριθμός των τελευταίων να είναι περίπου 200 ανά ίντσα, επίδοση η οποία «δείχνει» την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει η συσκευή.

Σε πρακτικό επίπεδο τώρα, τα χρώματα είναι αρκετά «ζωηρά» – τουλάχιστον για τα δικά μας γούστα – ωστόσο αλλοιώνονται υπό ορισμένες γωνίες θέασης, κάτι που συμβαίνει σε αρκετές συσκευές σε αυτή την κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο χρήστης δεν θα κάνει την δουλειά του.

Παράλληλα, η απόδοσή της οθόνης του N9 Lite κάτω από το φως του ήλιου είναι μέτρια και θα προτείνουμε να χρησιμοποιείτε την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας και της αντίθεσής της μέσω της σχετικής ρύθμισης, η οποία θα… εξομαλύνει όσο γίνεται την κατάσταση.

Μιας και αναφερθήκαμε στις Ρυθμίσεις, στην ενότητα «Προβολή» θα βρούμε τις σχετικές επιλογές οι οποίες μας επιτρέπουν να φέρουμε την λειτουργία της οθόνης όσο πιο… κοντά γίνεται στα γούστα μας.

Γενικά μιλώντας, η οθόνη του N9 Lite είναι ένα σημείο στο οποίο φαίνεται ότι πρόκειται για συσκευή που ανήκει στην low-end κατηγορία. Για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για υλοποίηση που θα αποτρέψει τον χρήστη από το επιτελέσει τις καθημερινές του ασχολίες, απλά είναι δεδομένο ότι δεν ανήκει στα δυνατά σημεία της συσκευής και, προφανώς, δεν απευθύνεται στον απαιτητικό χρήστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights