Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Η βασική κάμερα του N9 Lite διαθέτει αισθητήρα της τάξεως των 8 MP η οποία διαθέτει HDR, δυνατότητα λήψης πανοραμικών φωτογραφιών κτλ, ενώ θα επαναλάβουμε ότι η εμπρόσθια «κινείται» στα 5 MP ενώ διαθέτει επίσης ξεχωριστό LED flash. Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για λογικές επιλογές με βάση την κατηγορία στην οποία ανήκει το οικονομικό μοντέλο της Vodafone.

Στην πράξη, το N9 Lite μας εξέπληξε αρκετά… ευχάριστα, καθώς εφόσον μιλάμε για συσκευή των 100€, μπορούμε να πούμε ότι ο χρήστης δεν θα απογοητευτεί. Κατά  την διάρκεια της μέρας τα χρώματα απεικονίζονται αρκετά καλά και με σχετική «ζωντάνια», ενώ η απόδοση των λεπτομερειών κινείται στα επίπεδα που περιμένει κανείς από μία κάμερα των 8 MP.

Τα επίπεδα φωτομέτρησης είναι αρκετά καλά και μπορούμε να πούμε ότι το συνολικό αποτέλεσμα είναι μάλλον ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει σε τόσο οικονομική συσκευή. Επίσης, υπό συνθήκες, το HDR μπορεί να βοηθήσει ώστε να πετύχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, όπως είναι ευνόητο, με μη ευνοϊκές συνθήκες φωτισμού ή κατά την διάρκεια της νύχτας, το N9 Lite έχει… δυσκολία με την απόδοση των λεπτομερειών και προφανώς υπάρχει συχνά «θόλωμα» και «θόρυβος» στις φωτογραφίες. Παρόλαυτά, θα ήταν άδικο να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις, την στιγμή που και ακριβότερες συσκευές έχουν παρόμοιες επιδόσεις και το ίδιο το N9 Lite δεν απευθύνεται στον απαιτητικό χρήστη.

Ερχόμενοι τώρα στο interface της κάμερας, κρίνεται ως αρκετά εύχρηστο και απλό, ενώ θα σημειώσουμε ότι η δυνατότητα καταγραφής video φτάνει την ανάλυση FullHD.

Κάνοντας έναν απολογισμό, είμαστε της άποψης ότι το η κάμερα του N9 Lite είναι μία από τις καλύτερες στην κατηγορία των 100€. Μπορεί να μην απευθύνεται στον  χρήστη που θέλει το… κάτι παραπάνω, ωστόσο η απόδοσή της θα ικανοποιήσει όσους το επιλέξουν, πάντα με την προϋπόθεση ότι γνωρίζουν πως κατέχουν μια… οικονομική συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights