Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

Vodafone Smart N9 Lite Review : Οικονομικό και πρακτικό.

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα

Το N9 Lite θα έρθει στα χέρια σας με την έκδοση 8.1.0 του Android της Google, με άλλα λόγια αναφερόμαστε στην έκδοση Oreo. Ωστόσο, η συγκεκριμένη έκδοση είναι η λεγόμενη «Go», η οποία προορίζεται για entry-level συσκευές την οποίων το hardware δεν μπορεί να υποστηρίξει τις «κανονικές» εκδόσεις.

Σε πρακτικό επίπεδο λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι το N9 Lite έχει πολλές από τις δυνατότητες του «κανονικού» Android, απλά έχει προεγκατσεημέες τις «light» εκδόσεις διαφόρων εφαρμογών της  Google ώστε να τρέχουν… απροβλημάτιστα.

Όπως είναι ευνόητο, μπορούμε να διαχειριστούμε της ταπετσαρίες και τα widgets μας, να δημιουργήσουμε φακέλους σε κάποια οθόνη μας κτλ. Παράλληλα, μπορούμε να ορίσουμε μία εφαρμογή ώστε να ανοίγει με «σύρσιμο» του δαχτύλου μας προς τα δεξιά στην Home Screen,

Κατά τ’άλλα, υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για τις φωτογραφίες και τα videos μας, όπως επίσης και διάφορες της Google στην έκδοση «Go», ενώ σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές της ίδιας της Vodafone, αυτές έχουν περιοριστεί στο… ελάχιστο. Επίσης, δεν θέλουμε να ξεχάσουμε την ύπαρξη Radio FM, μια προσθήκη που πολλοί χρήστες εκτιμούν.

Οι Ρυθμίσεις είναι αρκετά «συμπυκνωμένες» και ακόμα και χρήστες με μικρή εμπειρία θεωρούμε ότι δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα στην εκμάθηση της συσκευής τους.

Ο Πίνακας Ειδοποιήσεων είναι ο γνωστός από την stock έκδοση του Android και έχουμε πλέον την δυνατότητα αναδιάταξης των συντομεύσεών μας.

Τέλος, οι εφαρμογές για την πραγματοποίηση κλήσεων, διαχείρισης των επαφών μας, αποστολής και λήψης SMS είναι εκείνες του «pure» Android, οι οποίες είναι εύχρηστες και δεν θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στον μέσο χρήστη.

Σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, η επιλογή του Android Go είναι λογική έχοντας υπόψη το hardware του N9 Lite. Έχοντας ως δεδομένο ότι πρόκειται για συσκευή που δεν απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες, η συγκεκριμένη έκδοση διασφαλίζει ομαλή λειτουργία κατά την εκτέλεση βασικών διεργασιών, κάτι που είναι και το ζητούμενο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights