Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Xiaomi Mi mix 3 εμφανίζεται σε video

Το Xiaomi Mi mix 3 εμφανίζεται σε video

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο ημέρες αφού ο ίδιος ο πρόεδρος της Xiaomi έκανε γνωστή την ύπαρξη του Mi Mix 3 με μια φωτογραφία της συσκευής, ήρθε η ώρα να το δούμε “ζωντανά” και σε βίντεο στο YouTube.

Το σύντομης διάρκειας βίντεο , επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό με ολόκληρη την μπροστά επιφάνεια να καλύπτεται από την οθόνη του Mi Mix 3. Το Smartphone έχει έναν “slide” μηχανισμό που αποκαλύπτει στο πάνω μέρος την κάμερα αλλά και τους απαραίτητους αισθητήρες.

Η Xiaomi φαίνεται να αναγνωρίζει τα προβλήματα αξιοπιστίας που πιθανόν έχουν οι μηχανικές λύσεις του είδους, και στο βίντεο φαίνεται ότι το Mi Mix 3 θα ανοίγει χειροκίνητα.

https://youtu.be/xOMeYEYRiNk

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το μέγεθος του smartphone αλλά και το ποσοστό της μπροστινής επιφάνειας που καλύπτεται από την οθόνη. Η Xiaomi σίγουρα έχει ενσωματώσει και άλλες έξυπνες λύσεις στη συσκευή, ενώ οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να εξοπλίζει τη συσκευή με 5G Modem αφού έχει ήδη ολοκληρώσει τις πρώτες δοκιμές του με επιτυχία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights