Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στα 799 ευρώ το Xperia XZ3 στο Amazon Γερμανιας

Στα 799 ευρώ το Xperia XZ3 στο Amazon Γερμανιας

απο Kostas Gliatiotis

Χωρίς ακόμα να έχει ξεκινήσει η επίσημη διάθεση του στην Ευρώπη από τη Sony mobile, το νεότερο κινητό της το Xperia XZ3 έκανε την εμφάνιση του στο Γερμανικό Amazon.

Στην συγκεκριμένη καταχώρηση, το XZ3 έχει τιμή πώλησης 799 ευρώ, στην οποία όμως περιλαμβάνεται και μια κάρτα μνήμης microSD δώρο. Η τιμή αυτή, αν είναι η επίσημη η έστω κοντά σε αυτή, σημαίνει ότι το Xperia XZ3 θα είναι ελάχιστα πιο “φτηνό” σε σχέση με τον ανταγωνισμό του, τουλάχιστον στη Γερμανία.

Το Amazon αναφέρει πέντε διαφορετικά χρώματα για το XZ3. Αυτά είναι το μαύρο (προφανώς) , το ασήμι και το άσπρο, αλλά και ένα πιο ενδιαφέρον πράσινο και τέλος ένα βαθύ κόκκινο / κεραμιδί χρώμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights