Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Digital Transformation: not just a global trend, the only way for a successful business

Digital Transformation: not just a global trend, the only way for a successful business

απο Kostas Gliatiotis

Δυναμικό παρών στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8 – 16 Σεπτεμβρίου) θα δώσει η Office Line, μέσα από την παρουσία της στο περίπτερο της Microsoft, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Ειδικότερα, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12 μ.μ., ο CEO της Office Line, Παναγιώτης Κουρής θα απευθύνει ομιλία για τον πρωτεύοντα ρόλο των τεχνολογιών cloudστον ψηφιακό μετασχηματισμό των Οργανισμών, καθώς και για τις αυξημένες απαιτήσεις υψηλής διαθεσιμότητας IT υποδομών που παρουσιάζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις στις ημέρες μας, σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία.

Η ομιλία του με τίτλο “Digital Transformation, the only way for a successful business ” θα εστιάσει στην αξιοποίηση όλων των σύγχρονων κι ενδεδειγμένων τεχνολογιών cloud που αυξάνουν την ασφάλεια και τη διαλειτουργικότητα των ΙΤ υποδομών, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα των χρηστών και ενοποιούν επιτυχώς τυχόν απομακρυσμένες ΙΤ υποδομές σε ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης, προς όφελος της συνολικής απόδοσης της επιχείρησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights