Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Tab 4 Plus 10 Review : Οικονομικό και αποδοτικό

Lenovo Tab 4 Plus 10 Review : Οικονομικό και αποδοτικό

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Παρότι δεν θεωρείται πλέον κορυφαίος για την μεσαία κατηγορία, ο Snapdragon 625 παραμένει ένας από τους ισχυρότερους επεξεργαστές του είδους του, για Smartphones αλλά και Tablets. Στην κατηγορία των “8πυρηνων” επεξεργαστών με συνολικά οχτώ Α-53, είναι ουσιαστικά και ο μόνος που μπορεί να φτάσει τα 2.0 GHz και για τους οχτώ ταυτόχρονα.

Αυτό του χαρίζει ένα σύνολο επιδόσεων που μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες σε καθημερινή χρήση για τις οποίες και ε ει σχεδιαστεί το Tab 4 Plus 10. Κάθε είδους εφαρμογει ξεκινά και τρέχει χωρίς ενοχλητικά κολλήματα και καθυστερήσεις.

Η ταυτόχρονη εναλλαγή μεταξύ τους, που είναι έτσι και αλλιώς πιο “βολικη” σε ένα Tablet δεν περιορίζεται ιδιαίτερα από τα 3 GB μνήμης RAM, πάντα μέσα στα πλαίσια του λογικου.

Το βασικότερο ίσως είναι ότι ο Snapdragon 625, ειδικά στο εσωτερικό ενός Tablet, μπορεί να διατηρεί την μέγιστη απόδοση του για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να αυξάνεται ενοχλητικά η θερμοκρασία λειτουργίας του, και να μειώνεται αντιστοιχα η απόδοση αυτή.

Στον τομέα των γραφικών η Adreno 506 είναι προφανώς και αυτή στη μεσαία κατηγορία από άποψη επιδόσεων όμως αυτές είναι μέσα στις απαιτήσεις της οθόνης του Tab 4 Plus 10 και του είδους χρήσης για το οποίο προορίζεται. Τα περισσότερα παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στο Play store παίζουν χωρίς ενοχλητικά κολλήματα, στο μέσο των ρυθμίσεων τους, ενώ το ίδιο το γραφικό περιβάλλον της Lenovo παράγεται χωρίς κανενός είδους κόλλημα και dropped frames.

Ο Snapdragon 625 έχει και ένα πολύ ικανό “υποσυστημα” για αναπαραγωγή αρχείων βίντεο σε σχεδόν όλα τα διαθέσιμα πρότυπα. Χάρη σε αυτό, η προβολή ταινιών σε αρκετά υψηλή ανάλυση είναι κάτι “ευκολο” για το tablet, που σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους υποψηφίους αγοραστές του.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, η Lenovo έχει “ατυχως” επιλέξει τα 16 GB ονομαστικά , από τα οποία περίπου 9 GB ειναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη. Το Tab 4 Plus 10 έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD που είναι πρακτικά απαραίτητη για τις περισσότερες multimedia δυνατότητες του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights