Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Tab 4 Plus 10 Review : Οικονομικό και αποδοτικό

Lenovo Tab 4 Plus 10 Review : Οικονομικό και αποδοτικό

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Περισσότερο λόγο παλαιότητας, το Tab 4 Plus 10 τρέχει το επίσης παλαιότερο Android 7.0 Nougat της Google ενώ είναι άγνωστο αν και πότε θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo. Η Lenovo έχει κάνει αρκετά περιορισμένες επεμβασεις στο γραφικό περιβάλλον της Google, και περισσότερο έχει προσθέσει τις δικές της εφαρμογές και δυνατότητες.

Μια από αυτές αφορά την υποστήριξη του Dolby Atmos και το διαθέσιμο μενού για την προσαρμογή του ήχου ανάλογα με το περιεχόμενο και τις προτιμήσεις του χρήστη.

Οι προσθήκες τώρα περιλαμβάνουν έναν χρήσιμο File manager που όμως έρχεται σε “δοκιμαστικη” έκδοση που προβάλει διαφημίσεις, μια ασυνήθιστη επιλογή για προεγκατεστημένη εφαρμογή.

Η Lenovo έχει σχεδιάσει και αυτή ένα επιπλέον γραφικό περιβάλλον που μοιάζει περισσότερο με αυτό ενός υπολογιστή. Σε αυτό ο χρήστης μπορεί να έχει πολλές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα και να τις βλέπει στο κάτω μέρος της οθόνης ώστε να εναλλάσσεται μεταξύ τους.

Πρακτικά το συγκεκριμένο γραφικό περιβάλλον είναι περισσότερο χρήσιμο για όσους θέλουν να κάνουν δουλειά γραφείου με το Tablet. Είναι  και το μοναδικό σημείο που ίσως τα 3 GB μνήμης Ram να φανούν “λιγα” ανάλογα με τις  εφαρμογές που είναι ανοιχτές.

Το Tab 4 Plus 10 έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ώστε να αναγνωρίζει ποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει. Το Tablet μπορεί να έχει περισσότερους από έναν χρήστες, με διαφορετική οθόνη αναμονής και προτιμήσεις, και να εμφανίζει αυτή που ταιριάζει στο αποτύπωμα που αναγνωρίζει. Η συγκεκριμένη δυνατότητα παρότι χρειάζεται λίγη ώρα ώστε να ρυθμιστεί αρχικά, κάνει το Tab 4 Plus 10 εντυπωσιακά χρήσιμο όταν μέσα στο ίδιο σπίτι χρησιμοποιείται από περισσότερους ανθρώπους.

Η επιλογή της Lenovo να μην επέμβει ιδιαίτερα στο γραφικό περιβάλλον της Google είναι μάλλον σωστή, αφού σε αντίθεση με πολλά smartphones της στο παρελθόν, το Tab 4 Plus 10 είναι εύχρηστο σε μεγαλύτερο βαθμό. Μάλιστα μπορεί κάποιος να ξεκινήσει να το χρησιμοποιεί χωρίς να χρειάζεται να προσαρμοστεί σε κάποιο διαφορετικό γραφικό περιβάλλον που πιθανότατα θα απαιτούσε κάποια εξοικείωση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights