Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Lenovo Tab 4 Plus 10 Review : Οικονομικό και αποδοτικό

Lenovo Tab 4 Plus 10 Review : Οικονομικό και αποδοτικό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Tab 4 Plus 10 η Lenovo έχει τοποθετήσει μια σχετικά μεγάλη μπαταρία 7.000 mAh. Το πολύ καλό σε κατανάλωση ενέργειας hardware αλλά και η δουλειά που έχει κάνει η εταιρεία στο λειτουργικό σύστημα βοηθούν από τον πλευρά τους στην επίτευξη πολύ καλών χρόνων αναμονής και λειτουργίας.

Η προβολή ταινιών μειώνει την φόρτιση της μπαταρίας με Ρυθμό περίπου 10% ανά ώρα, που είναι αρκετά αποδεκτό προκειμένου να μπορεί κανείς να δει μια ταινία χωρίς να φοβάται ότι αυτή θα αδειάσει.

Για τους λιγότερο απαιτητικούς, που περιορίζονται σε browsing μέσω του Chrome η Social Media χρήση, και εδώ η μπαταρία μπορεί να κρατήσει το Tablet ανοιχτό για περίπου δύο ημέρες χωρίς προβλήματα.

Σημαντική είναι η υποστήριξη του USB  TyPe-C προτύπου για την φόρτιση της μπαταρίας και την επικοινωνία του tablet με άλλες συσκευές. Μάλιστα ο φορτιστής που περιλαμβάνεται στη συσκευασία μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με δεδομένη τη χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα.

Η εποχή που ένα Tablet έπρεπε να εντυπωσιάζει με υπερβολικές δυνατότητες και σχεδιασμό προκειμένου να το αγοράσει κάποιος έχει περάσει και πιθανότατα δεν θα επιστρέψει και ποτέ ξανά. Πλέον τα Tablet κάνουν τη δουλειά τους καθημερινά, με τους χρήστες να αρκούνται στο να μπορούν να εκτελέσουν αυτές τις καθημερινές εργασίες.

Η Lenovo έχει συνδυάσει σχεδόν άριστα την λειτουργικότητα αυτη, και τις λογικές επιδόσεις, με ένα πολύ όμορφο εξωτερικό σχεδιασμό που επιτρέπει και την άνετη χρήση του Tab 4 Plus 10. Γνωρίζοντας ότι πλέον ένα Tablet ειναι περισσότερο εργαλείο και λιγότερο “παιχνιδι” , έχει σχεδιάσει μια από τις καλύτερες προτάσεις που υπάρχουν σε αυτή τη κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights