Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P20 Twilight : Μια νέα ομορφιά

Huawei P20 Twilight : Μια νέα ομορφιά

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη πετύχει εντυπωσιακές πωλήσεις με τα δύο P20 μέσα σε διάστημα μόλις μερικών μηνών, η Huawei επέλεξε πριν μερικές ημέρες να «ανανεώσει» την εμφάνιση τους, προσθέτοντας επιπλέον χρωματικές επιλογές και για τις δύο συσκευές.

Στη χώρα μας, το «απλό» P20 θα είναι πλέον διαθέσιμο και στο Twilight χρώμα, που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικότητα του μεγαλύτερου αδερφού του, και αποτελούσε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και όμορφα χαρακτηριστικά αυτού. Η Huawei Hellas μας παραχώρησε ένα P20 Twilight για τις ανάγκες του συγκεκριμένου κειμένου, που λόγω των περιορισμένων διαφορών σε σύγκριση με το P20 που ήδη κυκλοφορεί, έχει διαφορετική δομή και μικρότερο μέγεθος από ένα αναλυτικό Review.

Οι δύο σημαντικότερες διαφορές, εκτός φυσικά από το εντυπωσιακό Twilight χρώμα, είναι η μικρότερη διαθέσιμη μνήμη των 64 GB στη βασική έκδοση, αντί των 128 GB, και ότι πλέον υπάρχει και έκδοση με μια κάρτα SIM επίσημα στη χώρα μας. Αντίστοιχα, η τιμή πώλησης είναι μειωμένη, κάνοντας το P20 Twilight ακόμα πιο «ενδιαφέρον» και ανταγωνιστικό.

Σχεδιασμός.

Η προφανής αλλαγή αφορά το πίσω μέρος του P20 Twilight που πλέον έχει αυτό το εντυπωσιακό «γυαλί» με δύο διαφορετικές  χρωματικές αποχρώσεις. Όμως πρακτικά το μπλέ χρώμα στην κάτω πλευρά του Smartphone «μεταβάλλεται» σταδιακά σε μωβ, με τις ενδιάμεσες αποχρώσεις να θυμίζουν το Βόρειο Σέλας από το όποιο και άντλησε αρχικά την έμπνευση της η Huawei.

Όπως και στο μεγαλύτερο P20 Pro, έτσι και εδώ, το Twilight χρώμα καταφέρνει να τονίσει περισσότερο την έτσι και αλλιώς εντυπωσιακή εμφάνιση και τον σχετικά «σοβαρό» εξωτερικό σχεδιασμό του P20.

Επίσης, το κατασκευασμένο από ατσάλι πλαίσιο στο πλαϊνό του μέρος, έχει και εδώ ξεχωριστή απόχρωση, που πλησιάζει το μωβ, και ταιριάζει καλύτερα με το πίσω μέρος του P20 Twilight, και βελτιώνει ακόμα περισσότερο την συνολική του εικόνα.

Η επιλογή της Huawei να προσφέρει το ξεχωριστό αυτό χρώμα και στο μικρότερο P20 είναι σίγουρα θετική, και κάνει ένα έτσι και αλλιώς πολύ καλό Smartphone, να είναι πιο όμορφο, έστω και υποκειμενικά.

Οθόνη.

Μια από τις διαφορές του P20 με τον μεγαλύτερο Pro αδερφό του (εκτός φυσικά από τις τρεις κάμερες αυτού…) είναι η χρήση μιας μικρότερης σε μέγεθος οθόνης, που είναι τεχνολογίας LCD αντί για AMOLED.

Στις 5.84 ίντσες δεν θεωρείται πάντως μικρή η οθόνη του P20 Twilight, και παραμένει μια από τις καλύτερες σε συνολική απόδοση LCD οθόνες που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά.

Με πολύ καλά επίπεδα φωτισμού, που μάλιστα δεν αλλοιώνουν την συνολική απόδοση των χρωμάτων, είναι ακριβώς όσο καλή χρειάζεται προκειμένου να διατηρεί η συσκευή τον χαρακτήρα του κορυφαίου Smartphone.

Με δεδομένη την έτσι και αλλιώς χαμηλότερη τιμή πώλησης του P20 Twilight, η οθόνη του είναι ένα από τα πιο «δυνατά» του χαρακτηριστικά. Η ύπαρξη του Notch στο πάνω μέρος της μπορεί να δικαιολογηθεί μέχρι ένα βαθμό τουλάχιστον, από το πολύ περιορισμένο πλαίσιο γύρω από αυτή, που διατηρεί σε πολύ καλά επίπεδα και τις συνολικές διαστάσεις του Smartphone.

Κάμερα.

Παρότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην κάμερα του P20 twilight ή καλύτερα στις δύο κάμερες που έχει στο πίσω μέρος του, οι ημέρες που το είχαμε στα χέρια μας ήταν αρκετές για να θέλουμε να δοκιμάσουμε και πάλι την απόδοση της .

Όπως πάντα, αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι η φωτογράφιση σε χαμηλό φωτισμό, αλλά κυρίως ο τρόπος που το Night Mode μπορεί να βγάλει διαδοχικές φωτογραφίες προκειμένου να πετύχει τον καλύτερο συνδυασμό λεπτομέρειας.

normal
night mode
normal
night mode

Στο αναλυτικό Review του P20 αλλά και σε αυτό του P20 Pro, έχουμε δοκιμάσει εξαντλητικά τις επιδόσεις της κάμερας του καθενός, μαζί με μια περιγραφή της τεχνολογίας που η Huawei έχει αναπτύξει σε συνεργασία με την Leica για αυτές.

Αντί συμπεράσματος.

Μια επιπλέον χρωματική επιλογή είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για μια εταιρεία να «Ανανεώσει» το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για ένα Smartphone. Το P20 και το P20 Pro είναι σίγουρο ότι δεν έχουν πάψει να είναι ανταγωνιστικά και ενδιαφέροντα, ειδικά στον τομέα της φωτογραφίας, ακόμα και αν στο διάστημα από την κυκλοφορία τους έχουν εμφανιστεί ανταγωνιστικές προτάσεις που προσπαθούν να τα φτάσουν σε αυτόν τον τομέα.

Με χαμηλότερη τιμή πώλησης πλέον, και την εντυπωσιακή εμφάνιση του μεγάλου του αδερφού, το P20 Twilight είναι μια πολύ ικανή και όμορφη συσκευή που παραμένει μια πολύ καλή επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights