Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το Nokia 9 εμφανίζεται με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος του

Το Nokia 9 εμφανίζεται με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος του

απο Kostas Gliatiotis

Με μόνο τη Huawei να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δικαιολογήσει την ύπαρξη τριών διαφορετικών καμερών στο πίσω μέρος ενός Smartphone, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει μια άτυπη “διαμάχη” για το πόσες κάμερες πρέπει να έχει ένα Smartphone.

Με τη Samsung να ετοιμάζει την δική της μάλλον υπερβολή λύση με 4 κάμερες στο πίσω μέρος, η Nokia είναι αυτή που φαίνεται να θέλει να υπερβάλει ακόμα περισσότερο. Οι πληροφορίες που ήθελαν την εταιρεία να ετοιμάζει ένα Smartphone με πέντε (ναι, πέντε ! ) κάμερες στο πίσω μέρος του, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται, αφού έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφία.

Το Nokia 9 όπως αναφέρει αυτός που το έχει στην κατοχή του ότι θα ονομάζεται, έχει συνολικά πέντε κάμερες στο πίσω μέρος του, σε μια εντελώς ασυνήθιστή, σχεδόν κυκλική διάταξη. Μαζί με αυτές, δύο ακόμα μικροί “κύκλοι” φιλοξενούν το LED Flash και ο δεύτερος φαίνεται να έχει στο εσωτερικό του τους απαραίτητους αισθητήρες για τον υπολογισμό της απόστασης, την μέτρηση του λευκού χρώματος κλπ. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή κάποια άλλη πληροφορία για το Nokia 9 και τις πεντε κάμερες του, και η ανάλυση τους όπως και το τι φακό θα έχει η κάθε μια από αυτές παραμένει άγνωστο μεταξύ άλλων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights