Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφία του Mate 20 Pro δείχνει την οθόνη του

Φωτογραφία του Mate 20 Pro δείχνει την οθόνη του

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του από την Huawei, το Mate 20 Pro ξεκίνησε να κάνει πιο συχνά την εμφάνιση του σε φωτογραφίες και διαρροές πληροφοριών για αυτό.

Η νεότερη από αυτές είναι μια φωτογραφία της ίδιας της συσκευής, που παρουσιάζει την μπροστινή της επιφάνεια και αρκετές λεπτομέρειες για αυτή. Αρχικά φαίνεται ότι η οθόνη θα είναι κυρτή στην αριστερή και δεξιά πλευρά της, κάτι νέο για συσκευή της Huawei, και πιθανότατα έχει γίνει προκειμένου η οθόνη αυτή να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη με αντίστοιχα όσο το δυνατόν μικρότερο πλαίσιο γύρω της.

Επιβεβαιώνεται επίσης η ύπαρξη του Notch στο πάνω μέρος της, που οι πληροφορίες θέλουν να φιλοξενεί και επιπλέον hardware για κάτι ανάλογο το FaceID της Apple, μια πιο ασφαλή έκδοση της συνηθισμένης αναγνώρισης προσώπου που ήδη έχουν αρκετές συσκευές της εταιρείας. Αυτό που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από τη συγκεκριμένη φωτογραφια, είναι αν όντως υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη ή αν τελικά βρισκεται στο πίσω μέρος του Mate 20 Pro.

Η Huawei θα ανακοινώσει επίσημα τις δύο εκδόσεις του Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, και τότε θα γίνουν γνωστές και όσες λεπτομέρειες δεν έχουν μέχρι τότε διαρρεύσει σε μελλοντικές αντίστοιχες “διαρροές”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights