Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Φωτογραφία του νέου iPhone μια ημέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση

Φωτογραφία του νέου iPhone μια ημέρα πριν την επίσημη ανακοίνωση

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Apple προστατεύει αρκετά καλύτερα από άλλες εταιρείες τα προϊόντα της πριν την επίσημη ανακοίνωση τους, φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποφύγει πλήρως τις διαρροές.

Μια φωτογραφία που έκανε την εμφάνιση της πριν μερικές ώρες, δείχνει το πίσω μέρος ενός από τα νέα iPhone που θα παρουσιαστούν επίσημα αύριο. Η σημαντικότερη λεπτομέρια στη φωτογραφία είναι η μία μόνο κάμερα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πιθανότατα η οικονομικότερη από τις τρεις εκδόσεις των νέων iPhone.

Το χρώμα φαίνεται επίσης να είναι μια αρκετά σκούρα απόχρωση του μπλε, κάτι που αν είναι πραγματικό σημαίνει ότι η Apple έχει ετοιμάσει και νέα χρώματα για τις συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights