Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Lenovo: Χορηγός στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Lenovo: Χορηγός στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

απο John Leondaris

Τη συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε επίσημα η Lenovo, σε ειδική εκδήλωση στο ΟΑΚΑ, παρουσία του γενικού διευθυντή της Lenovo, Παναγιώτη Μακρυνιώτη, του εμπορικού διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδη Χριστόπουλου και του αθλητή των “πράσινων”, Νίκου Παππά.

Ο γενικός διευθυντής της Lenovo, Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Σήμερα, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που ξεκινάμε τη συνεργασία αυτή με την κορυφαία ελληνική ομάδα μπάσκετ.
Η Lenovo είναι εταιρεία που ανήκει στις Fortune 500 παγκοσμίως, ηγέτης στην παροχή καινοτόμου τεχνολογίας για καταναλωτική, επαγγελματική και εταιρική χρήση. Με την KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχουμε πολλά κοινά στη φιλοσοφία μας: δυναμισμό, έμφαση στην διάκριση, περιέργεια και αέναη ανάπτυξη.”.

O εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε, μεταξύ άλλων: “Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάθε νέα σεζόν στόχο έχουμε να συνεργαζόμαστε με εταιρίες που πρωτοπορούν στον τομέα τους και να χτίσουμε μια σχέση που ξεπερνάει το στενό χορηγικό πλαίσιο. Φέτος είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην ομάδα του Παναθηναϊκού την κορυφαία εταιρία Lenovo, η οποία εμπιστεύτηκε την ομάδας μας για να ξεκινήσει να προβάλλεται στο χώρο του αθλητισμού.”.

Τέλος, ο αθλητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Νίκος Παππάς, δήλωσε: “Πρόκειται για μια εταιρεία πολύ γνωστή στον τομέα της τεχνολογίας, η οποία θα είναι δίπλα μας τη νέα σεζόν. Η Lenovo κάνει χρόνια τώρα ευκολότερη τη ζωή όσων χρησιμοποιούν τις συσκευές της, πλέον κάνει και τη δική μας ζωή πιο εύκολη καθώς μας στηρίζει εμπράκτως.”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights