Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Meizu M6T: Το κλασικό… από την αρχή!

Meizu M6T: Το κλασικό… από την αρχή!

απο John Leondaris

Διαθέσιμο από την Meizu και στην ελληνική αγορά είναι πλέον το Meizu M6T.

Με βάρος μόλις 146γραμμάρια, διαθέτει ένα κλασικό, συμμετρικό σώμα.
Διαθέτει μία οθόνη 5.7 ιντσών αναλογίας 18:9, με φωτεινότητα 450 nits για μεγάλη ευκρίνεια ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η τεχνολογία in-cell full-lamination επιτρέπει ακριβέστερη λειτουργία αφής.

Το MEIZU M6T διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του για εύκολη χρήση με οποιοδήποτε χέρι, που είναι συμβατός με διαφορά applications πληρωμών κάνοντας χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος.

Επίσης, έχει μία μπαταρία 3300 mAh, σχεδόν 10% μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Με τις δυνατότητες βελτιστοποίησης του Flyme και τεχνολογία από την ATL, παρέχει μεγάλη αυτονομία και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

Ο επεξεργαστής του MEIZU M6T αποτελείται από 4 πυρήνες απόδοσης 1.5 GHz και 4 πυρήνες χρήσης 1.0 GHz, που το καθιστά κατάλληλο τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για gaming. Ο συνδυασμός του επεξεργαστή γραφικών Mali-T860 και της μεγάλης μνήμης 2GB/3GB προσφέρει ρεαλιστικά γραφικά και ταχύτατη κίνηση στη χρήση.

Επίσης, ο συνδυασμός των καμερών 13-megapixel και 2-megapixel στο πίσω μέρος, χαρίζουν στο MEIZU M6T δυνατότητες πορτρέτου bokeh. Με αυτή τη λειτουργία ο χρήστης μπορεί να τραβά επαγγελματικές φωτογραφίες με βάθος πεδίου. Η κύρια κάμερα διαθέτει τον αισθητήρα SONY IMX278 RGBW, που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η μπροστινή κάμερα του MEIZU M6T χρησιμοποιεί αισθητήρα Samsung CMOS με διάφραγμα ƒ/2.0, που λαμβάνει περισσότερο φως και εγγυάται καθαρότερες φωτογραφίες. Ο αλγόριθμός ArcSoft beautification του Flyme επιτρέπει στο MEIZU M6T να αποδίδει πιο φυσικά το χρώμα του δέρματος αλλά και την κάθε λεπτομέρεια.

Επίσης, το MEIZU M6T διαθέτει το βραβευμένο Super mBack. Ο χρήστης κρατά πατημένο το Halo Home κουμπί για να επιστρέψει στην προηγούμενη οθόνη, ή το πατά για να γυρίσει στην αρχική σελίδα. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξει τα χρώματα του συστήματος, για καλύτερη όψη και ευκολία.

Τέλος, η PPG Master’s Mark, με μεγάλη εμπειρία στα χρώματα αεροπλοΐας και αυτοκινητοβιομηχανίας, δημιούργησε 4 μοναδικά χρώματα για το Meizu M6T: Obsidian Black, Champagne Gold, Blue & Coral Red. Η επίστρωση του Meizu M6T εγγυάται την αντοχή, αλλά και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights