Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Samsung θα παρουσιάσει νέο Smartphone στις 11 Οκτωβρίου

Η Samsung θα παρουσιάσει νέο Smartphone στις 11 Οκτωβρίου

απο Kostas Gliatiotis

Με περιορισμένη “επισημότητα” και μόνο Online μέσα από την επίσημη σελίδα της, η Samsung πρόκειται να παρουσίασει ένα νέο Smartphone στις 11 Οκτωβρίου. Η ημερομηνία είναι πιθανότατα σκόπιμα επιλεγμένη, προκειμένου η εταιρεία να “προλάβει” να δημιουργήσει ενδιαφέρον για το νέο αυτό Smartphone, όσο τουλάχιστον καταφέρει, πριν την παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro από τη Huawei μερικές ημέρες αργότερα.

Η ίδια η πρόσκληση τώρα, αποκαλύπτει ουσιαστικά το τι συσευή θα είναι αυτή. Αναφέροντας την πρόταση “4 φορές περισσότερη διασκέδαση”, η Samsung ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ύπαρξη συσκευής με… τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος της. Οι πληροφορίες που θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει ένα τέτοιο Smartphone, θέλουν την συσκευή να έχει την ονομασία Galaxy A9, προκειμένου ονομαστικά και όχι μόνο να δείχνει “καλύτερο” από το Galaxy A8 που ήδη υπάρχει στην αγορά.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ακριβώς γνωστό το τι ακριβώς θα προσφέρει η κάθε μια από τις τέσσερις αυτές κάμερες, ενώ η τιμή του Galaxy A9 στα 500 ευρώ περίπου, θα το τοποθετεί στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας. Με αυτό σαν δεδομένο, είναι ιδιαίτερα πιθανό οι τρεις από αυτές να προσφέρουν κάποια επιπλέον λειτουργία, και η βασική κάμερα να έχει απόδοση όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτή των Galaxy S9 και S9+ της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights