Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 2.1 Review : Απλότητα σε όλα
nokia 2.1

Nokia 2.1 Review : Απλότητα σε όλα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Το Nokia 2.1 διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh, η οποία με δεδομένες τις χαμηλές απαιτήσεις του hardware του είναι πραγματικά σε θέση να προσφέρει ιδιαίτερα καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Με εντατική χρήση (κλήσεις, μηνύματα, IM εφαρμογές και apps κοινωνικής δικτύωσης κτλ), η μέρα θα βγει με… ιδιαίτερη άνεση και μάλιστα χωρίς ο χρήστης να… αγχωθεί ότι πρέπει οπωσδήποτε να φορτίσει την συσκευή το βράδυ.

Ιδιαίτερα εάν κάνουμε χρήση των «Lite» εκδόσεων διαφόρων εφαρμογών (π.χ. Facebook Lite, Messenger Lite κτλ) οι οποίες έτσι και αλλιώς είναι πολύ λιγότερο απαιτητικές από τις κανονικές εκδόσεις, το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

Παράλληλα, χρήστες οι οποίοι δεν κάνουν καθόλου χρήση εφαρμογών που απαιτούν χρήση Internet ή mobile data και απλά κάνουν μερικές κλήσεις και στέλνουν λίγα SMS πιθανότατα θα δουν 3 ή και περισσότερες μέρες χρόνο λειτουργίας πριν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τον φορτιστή τους. Σε κάθε περίπτωση, η  απόδοση της μπαταρίας του Nokia 2.1 είναι άνω του μέσου όρου και αποτελεί σαφέστατα ένα από τα «ατού» του για όποιον δίνει σημασία στον τομέα αυτό. Τέλος, για όσους θέλουν το βέλτιστο αποτέλεσμα, στην σχετική ενότητα στις Ρυθμίσεις υπάρχουν οι ανάλογες επιλογές βελτιστοποίησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Συμπέρασμα

Το Nokia 2.1 θα αποτελέσει μία από τις επιλογές σας εφόσον θέλετε μια συσκευή με μεγάλη οθόνη και δεν θέλετε να… ξεφύγετε πολύ πάνω από τα 100€. Οπωσδήποτε δεν είναι ένα smartphone επιδόσεων όσον αφορά το hardware που διαθέτει, όμως εκτός από την αξιοπρεπή οθόνη των 5,5 ιντσών έχει επίσης να προσφέρει στερεοφωνικά ηχεία, καλή ποιότητα κατασκευής, ιδιαίτερο design και πολύ αυτονομία η οποία όπως είπαμε είναι αρκετά άνω του μέσου όρου.

Είναι σίγουρο ότι το Nokia 2.1 θα… δώσει εξετάσεις σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι της αγοράς με αρκετές εναλλακτικές προτάσεις από τον ανταγωνισμό. Παρόλαυτά, εάν θέλετε να αποκτήσετε μια συσκευή σε αυτή την κατηγορία τιμής τότε θα σας προτρέψουμε να του ρίξετε μια ματιά από κοντά και να το συγκρίνετε με άλλες συσκευές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, καθώς υπάρχει η πιθανότητα, εν τέλει, να σας… κερδίσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights