Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mate 20 Lite Review : Η πολυτέλεια δεν χρειάζεται να είναι ακριβή
Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite Review : Η πολυτέλεια δεν χρειάζεται να είναι ακριβή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Ακριβώς όπως και στο…. P Smart Plus, έτσι και στο Mate 20 Lite η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.750 mAh, που την τοποθετεί πάνω από τον μέσο όρο για την κατηγορία.Ο Kirin 710 έχει σημαντικά βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας παρά την επίσης αυξημένη επεξεργαστική ισχύ του,και συνδυάζεται ιδανικά με την επίσης πολύ καλή διαχείριση που κάνει το ίδιο το EMUI 8.2.

Οι πιο απαιτητικοί χρήστες μπορούν εύκολα να βγάλουν μια ολόκληρη ημέρα ακόμα και με πολύωρη πλοήγηση σε Social Media και τον Chrome. Η χρήση της κάμερας μάλιστα καταναλώνει λιγότερη μπαταρία από ότι συνήθως, και συνολικά στο τέλος μιας έντονης ημέρας η μπαταρία θα έχει περίπου ένα 15%.

Παρόλα αυτά, ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί σε περίπου 1.5 ημέρα, αρκεί ο χρήστης του Mate 20 Lite να αφιερώσει λίγο χρόνο ώστε να «ρυθμίσει» τις επιλογές που προσφέρει για την διαχείριση ενέργειας. Σε αυτές περιλαμβάνεται μια αρκετά …. Αυστηρή επίβλεψη των εφαρμογών και του τι ακριβώς αυτές κάνουν , ώστε να μην τρέχουν αυτόματα όταν ο χρήστης δεν τις θέλει, αλλά και να περιορίζεται η επικοινωνία τους στο Internet όταν επίσης δεν είναι απαραίτητο.

Αξίζει να αναφέρουμε τέλος, ότι το Mate 20 Lite εκτός της USB Type-C θύρας επικοινωνίας στο κάτω μέρος του, υποστηρίζει και το SUPER CHARGE πρότυπο γρήγορης φόρτισης που έχει σχεδιάσει η Huawei. Μάλιστα στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ο ανάλογος φορτιστής, που μπορεί να γεμίσει την μπαταρία σε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά όταν έχει πέσει κάτω από το 10%.

Συμπέρασμα.

Το Mate 20 Lite έχει σχεδιαστεί ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλη συσκευή της μεσαίας κατηγορίας. Ο εξωτερικός σχεδιασμός και η πολυτέλεια του το πετυχαίνουν αυτό μέχρι ένα βαθμό, και το υπόλοιπο το αναλαμβάνουν τα πολύ καλά τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Οι επιδόσεις του βρίσκονται σαφώς πάνω από το μέσο όρο, και δείχνουν ότι η επιλογές που έκανε η Huawei στον Kirin 710 ήταν σωστές. Αντίστοιχα και η κάμερα του είναι πλήρως ικανοποιητική για σχεδόν όλες τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή του, ενώ συνδυάζει άριστα και τις ικανότητες «τεχνητής νοημοσύνης» με την έτσι και αλλιώς καλή ποιότητα του αισθητήρα των 20 Mpixels.

Στα 400 ευρώ που κοστίζει επίσημα στη χώρα μας, δεν θεωρείται οικονομική συσκευή, δεν πρέπει όμως και να είναι. Με βάση αυτά που προσφέρει, και το πως λειτουργούν στην πράξη, το Mate 20 Lite είναι σαφώς ανώτερο από τον ανταγωνισμό του, ειδικά αυτόν που κατά βάση θέλει να «ξεπεράσει» η Huawei, και το καταφέρνει με άνεση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights