Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung ετοιμάζει τα J4+ και J6+ με αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πλαϊνό μέρος

Η Samsung ετοιμάζει τα J4+ και J6+ με αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πλαϊνό μέρος

απο Kostas Gliatiotis

Η Ινδία παραμένει μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αγορές για τη Samsung και όχι μόνο, και έτσι η εταιρεία φαίνεται ότι έχει σκοπό να ξεκινήσει εκεί τη διάθεση δύο νέων συσκευών της.

Τα Galaxy J4+ και J6+ όπως θα είναι οι ονομασίες τους, θα έχουν δύο “ενδιαφέρουσες” διαφορές σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία. Η σελίδα της Samsung στην Ινδία αναφέρει σε δύο διαφημιστικά πόστερ, ότι οι νέες συσκευές θα έχουν τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πλαϊνό τους μέρος. Με δεδομένο το ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν είναι η πιο βολική, και εταιρείες όπως η Sony mobile την κατάργησαν έστω και με καθυστέρηση, είναι ενδιαφέρον που η Samsung επιλέγει κάτι τέτοιο προκειμένου να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι νέο.

Ταυτόχρονα, ένα δεύτερο πόστερ, αναφέρει ότι οι συσκευές θα έχουν Infinity Display, που είναι η εμπορική ονομασία των οθονών που σχεδιάζει η εταιρεία για τις ακριβότερες συσκευές της. Όλες οι οθόνες της Sasmsung είναι AMOLED, όμως κάποιες μόνο από αυτές ονομάζονται Infinity diplays, κυρίως αυτές που έχουν “στρογγυλές” γωνίες, και στις πιο ακριβές συσκευές είναι και κυρτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights