Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ίδρυμα Vodafone: “Τεχνολογικός” ο 9ος κύκλος του προγράμματος “World of Difference”

Ίδρυμα Vodafone: “Τεχνολογικός” ο 9ος κύκλος του προγράμματος “World of Difference”

απο John Leondaris

Το Ίδρυμα Vodafone ανακοίνωσε την έναρξη του 9ου κύκλου του προγράμματος World of Difference. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2010, δίνοντας τη δυνατότητα σε 10 νέους από όλη την Ελλάδα να εργαστούν για 6 μήνες στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, με το Ίδρυμα Vodafone να καλύπτει το μισθό και τις εργοδοτικές εισφορές.

Με κεντρικό άξονα την τεχνολογία, οι νέοι που θα λάβουν μέρος στο φετινό κύκλο του προγράμματος καλούνται να βρουν την τεχνολογία που θα βελτιώσει τη δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της επιλογής τους ή έναν οργανισμό που σχετίζεται με την τεχνολογία και την καινοτομία με στόχο την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Το Ίδρυμα Vodafone αναζητάει ευαισθητοποιημένους νέους 18-35 ετών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και έχουν ικανότητες, γνώσεις, ιδέες και πάθος για να πάνε τον κόσμο μπροστά με τη δύναμη της τεχνολογίας.

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, να λάβουν τη στήριξή του και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο που θα αναλάβουν για το διάστημα της απασχόλησής τους.

Στη συνέχεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω της ιστοσελίδας www.vodafone.gr/vodafone-ellados/vodafone-world-of-difference/ με καταληκτική ημερομηνία στις 14 Οκτωβρίου 2018.

Εδώ και 26 χρόνια, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη φράση “Connecting for Good” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συνδέει την κοινωνική συνεισφορά με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών.

Στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται από το 2002, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνίας. Στα 16 χρόνια δραστηριοποίησής του, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 84 φορείς και οργανισμούς, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει ωφελήσει περισσότερους από 754.000 πολίτες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights