Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τα δύο Galaxy S8 αποκτούν Super Slow Motion video με αναβάθμιση
galaxy-s8-in2mobile (3)

Τα δύο Galaxy S8 αποκτούν Super Slow Motion video με αναβάθμιση

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές ημέρες αφού ξεκίνησε η αναβάθμιση για το Galaxy Note 8 με την ίδια προσθήκη, πλέον και τα δύο Galaxy S8 της Samsung αποκτούν την δυνατότητα εγγραφής video σε πολύ αργή κίνηση. Η αναβάθμιση έχει ήδη ξεκινήσει για κάποιες από τις  Ευρωπαϊκές εκδόσεις των Galaxy S8 και S8+ που βασίζονται στον Exynos 8895 επεξεργαστή της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως και στο Galaxy Note 8 έτσι και εδώ, η εγγραφή σε πολύ αργή κίνηση δεν είναι ακριβώς ίδια με αυτή των galaxy S9 και του Note 9. Αρχικά μπορεί να καταγραφεί μόνο ένα μικρό βίντεο σε αργή κίνηση, και δεν μπορεί να περιέχεται σαν κομμάτι σε μεγαλύτερο βίντεο όπως στις νεότερες συσκευές. Η σημαντικότερη διαφορα όμως αφορά την ταχύτητα εγγραφής, που περιορίζεται στα 480fps αντί των 960 στις νεότερες συσκευές.

Η κάμερα στα Galaxy S8 και S8+ δεν διαθέτει τεχνικά την δυνατότητα να υποστηρίξει την εγγραφή σε 960fps αφού δεν έχει την μικρή ενσωματωμένη μνήμη RAM που επιτρέπει την εγγραφή στις νεότερες συσκευές της Samsung. Ο χρόνος εγγραφής παραμένει πάντως ίδιος στα 0,2 δευτερόλεπτα, ενώ όπως και στο Note 9, μπορεί να διπλασιαστεί στα 0,4 δευτερόλεπτα με επίπτωση όμως στην ποιότητα της εικόνας. Η αναβάθμιση θα διατεθεί σταδιακά σε όλες τις εκδόσεις των δύο Galaxy S8, ενώ ανάλογα με την χώρα και την έκδοση της συσκευής ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights