Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MMD: Νέα οθόνη Philips για επαγγελματίες

MMD: Νέα οθόνη Philips για επαγγελματίες

απο John Leondaris

Η MMD, που αποτελεί κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, παρουσίασε την καινούρια LCD οθόνη Philips Brilliance 328P6VUBREB με ενσωματωμένο USB-C docking, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ιδανική για επαγγελματίες που θέλουν να αυξήσουν την απόδοση και την παραγωγικότητά τους.

Μετά την επιτυχία του προκατόχου της, η νέα οθόνη Philips Brilliance 328P6AUBREB πάει ένα βήμα παραπέρα, με ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840×2160) για πολύ μεγάλη ακρίβεια, High Dynamic Range 600 για περισσότερο ζωντανά πολύχρωμα γραφικά, USB 3.1 για μεταφορά δεδομένων πιο γρήγορα από ποτέ, σύνδεση ethernet RJ-45 για ανώτερη ασφάλεια δεδομένων και μια σειρά από βολικά χαρακτηριστικά όπως LowBlue Mode, MultiView, και SmartErgoBase για μεγαλύτερη ευεξία και απόλαυση.

Εξοπλισμένη με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών άνεσης και εξοικονόμησης χρόνου, η Philips 328P6VUBREB φιλοδοξεί να γίνει η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες όλων των κλάδων. Ο ενσωματωμένος σταθμός σύνδεσης USB 3.1 τύπου C της οθόνης με παροχή ισχύος περιλαμβάνει έναν λεπτό, αναστρέψιμο σύνδεσμο USB-C για εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο, που σημαίνει ότι περιφερειακές συσκευές όπως KB, ποντίκι, και ασφαλή RJ-45 ethernet καλώδια μπορούν να συνδεθούν με ευκολία στο σταθμό σύνδεσης, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας παράλληλα την ακαταστασία των καλωδίων.

Οι φορητοί υπολογιστές μπορούν επίσης να συνδεθούν με ένα μόνο καλώδιο USB-C για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, ενώ οι συμβατοί φορητοί υπολογιστές μπορούν να τροφοδοτηθούν και/ή να επαναφορτιστούν. Τι θα μπορούσε να είναι πιο βολικό;

Επίσης, η νέα οθόνη φιλοδοξεί να ικανοποιήσει και τους επαγγελματίες που θέλουν γραφικά υψηλής ποιότητας, καθώς διαθέτει panel υψηλής απόδοσης με απεικόνιση UltraClear και 4K UHD (3840 x 2160), καθώς και τεχνολογία High Dynamic Range 600 που προσφέρει μία πιο πλήρη παλέτα πλούσιων χρωμάτων από ποτέ, τα οποία ενισχύονται περεταίρω με εντυπωσιακή φωτεινότητα και μεγαλύτερη απόδοση αποχρώσεων για μια σφαιρική, πιο συναρπαστική και καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Επιπλέον, η τεχνολογία Ultra Wide-Color αυτή της οθόνης εξασφαλίζει μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα χρωμάτων, με αποτέλεσμα πιο ζωντανά κόκκινα, βαθύτερα μπλε, και πιο ρεαλιστικά, φυσικά πράσινα.

Ακόμα, η οθόνη 10-bit παρέχει ακόμη μεγαλύτερο βάθος χρώματος, χάρη στα 1.074 δις χρώματα και την 12-bit εσωτερική επεξεργασία, τα οποία δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν μια οπτική γιορτή ομαλών, φυσικών χρωμάτων, απαλλαγμένων από διαβαθμίσεις ή χρωματικές ζώνες.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι επαγγελματίες αποκομίζουν τα μέγιστα από κάθε εργάσιμη μέρα, η οθόνη Philips 328P6VUBREB είναι πλήρως εξοπλισμένη για να παρέχει μέγιστη άνεση για μέγιστη παραγωγικότητα. Η ιδιαίτερα υψηλής ανάλυσης οθόνη Philips Multiview επιτρέπει την ενεργή διπλή σύνδεση και προβολή, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές δίπλα-δίπλα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους.

Είτε ο χρήστης κάνει blogging στη μία οθόνη ενώ σερφάρει στο διαδίκτυο στην άλλη, είτε βλέποντας ποδόσφαιρο στα αριστερά καθώς εργάζονται στα δεξιά, είτε διαβάζοντας από έναν υπολογιστή και πληκτρολογούν σε ένα φορητό υπολογιστή, η διεκπεραίωση πολλών εργασιών ταυτόχρονα έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Επίσης, η οθόνη 328P6VUBREB διαθέτει ακόμα τη λειτουργία Philips LowBlue Mode, που βελτιώνει την ευεξία προστατεύοντας τα μάτια από τις δυνητικά βλαβερές συνέπειες του μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος, καθώς και τη λειτουργία SmartErgoBase που προσφέρει εξαιρετικά εργονομική άνεση οθόνης, διαχείριση καλωδίων που μειώνει την ακαταστασία και μία γενικότερα πιο άνετη και ευχάριστη εμπειρία χρήστη.

Η οθόνη Philips 328P6VUBREB θα κάνει το ντεμπούτο της το Νοέμβριο του 2018 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης τα 639 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights