Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νέα έκδοση του Xiaomi Mi 8 με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη
xiaomi-mi-8-ud

Νέα έκδοση του Xiaomi Mi 8 με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Κατά την παρουσίαση του Mi 8 από την Xiaomi πριν μερικούς μήνες, είχε γίνει επίσημη και η έκδοση Explorer Edition, που εκτός από την διάφανη πίσω επιφάνεια, είχε και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Όμως η Explorer Edition δεν είχε σχεδιαστεί για μαζική παραγωγή, και είναι σαφώς πιο περιορισμένη από την “κανονική” του Mi 8.

Πλέον, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει μια ακόμα έκδοση του Smartphone με αισθητήρα κάτω από την οθόνη, με πιο “συνηθισμένη” εξωτερική εμφάνιση. Παρόλα αυτά, το τζάμι στο πίσω μέρος του Smartphone που εμφανίστηκε σε φωτογραφίες, είναι σε κόκκινο χρωμα, που μάλιστα αλλάζει αποχρώσεις ανάλογα με τον φωτισμό και την γωνία που το κοιτάει κάποιος.  Η νέα έκδοση θα βασίζεται και αυτή στον Snapdragon 845 όπως και το “κανονικό” Mi 8, και όχι στο οικονομικότερο Mi 8 SE που επίσημα δεν κυκλοφορεί στη χώρα μας.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το πότε θα ξεκινήσει η διάθεση της νέας αυτής έκδοσης του Mi 8, είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι θα προορίζεται για περισσότερες χώρες και αγορές από ότι το Explorer Edition.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights